Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

回復 69# Toro

乜原來只可以講讚同既說話架.唔知到添...

我叫樓主唔好激動都係為佢好, 又話歧視又乜, 上SS訂咪得囉.
你都自己都唔好激動啦, 你都留返啖氣啦. 我希望HT看到你留言, 送6野比過你.
回復  Toro

乜原來只可以講讚同既說話架.唔知到添...

我叫樓主唔好激動都係為佢好, 又話歧視又乜,  ...
chankb 發表於 10-4-2011 12:04 AM

我又要6野, 夠頂癮!! :34:

唔送6野比我? 歧視我?! :53:
回復 71# Toro

外國個價咪又係跟香港定價一樣一隻比一隻提升緊.

呢件配件,對一個玩家有幾吸引,係好個人化既事,
你唔想要,唔代表人地想要係有問題.
well,你可以叫佢地去sideshow訂,冇錯架.
hottoys玩得呢招,亦唔會介意你多幾百個人唔o係香港鋪訂行貨.
反正你去天腳底買呢隻野,都係佢地既商品,照賺你錢.
但我始終認為,香港玩家覺得自己冇呢件item而唔開心,係好正常既事.
想要,爭取要係好合理,問題在於用乜野字眼,你一開口說話人地有問題,歧見香港玩家.
頂,咁大頂帽,我本來畀你地都唔Q送啦!

你話,開埋D咁既POST有乜意思,相反如果搞個正面既,就黎一次收集簽名,名單,反映畀HOTTOYS聽佢支望遠鏡好正,我地好想要,點先可以要呀?咁係咪令人條氣順好多?有計傾好多呢?說話既藝術,真係要學架!

之但係呢,我就唔會講埋晒D:"唉呀~~辛苦晒啦HOTTOYS,我都著數左咁多年,你咁做係好應該既,買左咁多年平野,喂講講下都有D唔好思意,使唔使畀返D差價出黎呀?"我唔覺得咁樣係睇得開,相反,作為玩家會咁樣諗根本係唔正常,好虛偽,好難頂.
請到以下網址訂購, 只須附加合理運費. 將有專人送達府上, 無需排隊輪侯
558558 發表於 9-4-2011 11:58 PM

如果上美國網買已經解決晒成件事,的確係好好.
sideshow我以前都有訂佢d Lord of the rings
那一批玩具的網版限定小物都有睇頭.
謝謝你的資料提供.
回復 27# kingofhero

呢個同年紀有無關系:?
如果因為少左呢支野少左人訂,咁我下個星期去訂都唔駛排大隊:34:
我真係無乜唔開心感覺喎:73:
我未番屋企時都未有呢個貼,番到屋企可以去到第6版......真熱鬧,我都開個媽ht貼,d分可能加得好快.....

涉及歧視,要揾平等機會委員會先得,"禮義廉"可能幫唔到手。
http://www.eoc.org.hk/eoc/GraphicsFolder/default.aspx
我覺得HT 做生意的手法無問題
人地做生意都係想賺錢,唔通蝕住賣比你嗎?
人地講明係美國同日本訂先有,你嘈都無用!
如果唔喜歡可以唔訂,唔好話人地歧視你!
玩具又唔係生活必需品,少了一件又唔會死人。
不過,近日D香港玩具,唔係.....應該係炒家,可能見到無左支鏡賺少幾魚,所以就鬼殺咁嘈
今日去HT 訂野,後面排隊個兩位人兄都談論緊隻 Jack 炒唔炒得,訂一隻定兩隻,仲預計定每隻賺幾多,痴晒線!
D 炒家唔好再嘈啦!
回復 80# Toro

生意策略, 冇話應唔應該送, HT 買公仔送义飯都得.

你大聲叫好想要個6嘢, 係表達咗你自己原始的渴求, 我再一次希望HT收到...你唔需要為此事去攻擊其他網友, 我相信大家也同情你的心靈被HT行銷策略所傷害了.
我歧視你歧視 D 弱能人士......:34:
回復  Toro

你大聲叫好想要個6嘢, 係 ...
chankb 發表於 10-4-2011 12:25 AM

6嘢向下墜架:50:
回復 88# neo.L

可能D人鍾意6野不舉(不能伸直):66:
回復  Toro

你大聲叫好想要個6嘢, 係 ...
chankb 發表於 10-4-2011 12:25 AM

我受到有乜傷害?一點都沒有.
你除左不斷抽水話人心理有問題,仲有乜野好講?
o係討論區講自己意見,相反都唔係問題
強迫別人認同你,你先係真理,人地就係全錯,呢樣就係問題.

我冇反對過你意見,一開始就話hottoys歧視,真係好白痴.
但我立場係,方法唔正確,唔代表佢提出既問題係錯誤.
所以我先叫佢開個post,收集想要既fans既人名,向hottoys反映.
香港玩家send e-mail又好,去facebook問佢又好.
作為玩家爭取多件item很好平常既事.
咁都算係弱智?

我覺得呢個討論區真係非常奇怪.
大部份人唔係傾件事,係搵盡方法去插人有乜唔岩
呢度的確有人不問情由就勁插hottoys,
但當中其實不失一d合理既意見,
之不過好多時表達方式唔好,因為呢度好多玩家都仲細,講野唔知分寸
但大家都係玩家,我真係好唔明點解會有人開口埋口都係撐廠
做生意就有道理,有苦衷
買野想爭取多d,就唔合理
嘩,我真係覺得呢d人好霸道.

仲有抽水加一句半句個D廢物,冇用架,我一D情緒波動都冇
你地D小學雞reply,唔會比樓主高智商好多
強烈要求 HT, 港版 Jack Sparrow 送 1/6 美人魚, 平息民憤!!!
:DD