Toysdaily 玩具日報

樓主: solarlord2001

[分享討論] 各位對figure炒價係咁升,是贊成還是反對?是否贊成某d figure要復刻?

:78:有後追就有炒價!:51:叫d新仔唔好後追......買新貨lor.
如果唔係比人過份吹噓,今時今日玩12"又駛咩過千一隻先?
EB同HT就係比人過份吹噓.
近期HEADPLAY果D頭雕唔靚 ...
宮澤熹一 發表於 14-3-2011 05:44 PM

師兄
麻煩你試下用少過$1000自組一隻 Joker 連配件比我睇吓
唔好講joker,
你試下用低過HKD950自組李小龍喇,
保證出嚟人見人僧,蚊見蚊針:x
:78:過千就一定要,過二千係人為造成!:*
個人意見,我睇咁多人願高價買復刻(如有)或高價追貨(但個價低過現時炒價),無非不過因為而家件貨炒得,有升值能力,多於件貨本身質素,正如其他ching講,當初有訂唔買,貴左唔多又唔買,而家炒到飛天唔合理就"好想買"同願意高追,原因好明顯啦。
師兄
麻煩你試下用少過$1000自組一隻 Joker 連配件比我睇吓
唔好講joker,
你試下用低過HK ...
katoki.e 發表於 17-3-2011 05:23 PM

HEADPLAY無出過JOKER同小龍呀,想抽秤我咪抽秤我囉,
我只係想表達,好似HEADPLAY呢D價位,出來D野都唔輸得過D大莊啫,
SORRY囉,唔好抽秤我我啦大哥,至多我話HT萬歲囉,好未?