Toysdaily 玩具日報

查看: 9147|回復: 59

[分享討論] 有邊隻figure冇買到之後又唔想用炒價追番?

我就有bio4 leon R.P.D version(只好等leon再做主角)
Jack sparrow ver 2(ver 1 買左,不過ver2 仲神似)
狼人(呢隻因為唔鐘意佢啲衫,如果之後出black suit 就一定買)
:67:我覺得有錢一定追得番!睇下你接唔接受到咁解!你試下出2萬蚊話收隻bio4 leon R.P.D version!我估好快比人pm到你暈:34:
Robocop123
我覺得有錢一定追得番!睇下你接唔接受到咁解!你試下出2萬蚊話收隻bio4 leon R.P.D version!我估好快 ...
大舊金 發表於 10-1-2011 01:19 PM

no need 20k. Now under 4k.
頭像被屏蔽
HT DX Joker, Rambo 2, Masked Rider IV~~

:63:
我就有bio4 leon R.P.D version(只好等leon再做主角)
Jack sparrow ver 2(ver 1 買左,不過ver2 仲神似 ...
maxy2k 發表於 10-1-2011 01:14 PM

狼人個時吾買真系幾可惜....我個時都系出左半年先買....之後見佢慢慢....慢慢咁升....同joker 一樣....我怨念物就系: 300 p1
MJ billie jean:67:

:36:I want Robo cop
我近排有尼個感覺係 金田車~~~~
300 戰狼
人狼
魔盜王
avp
predator
Batman TDK Original Costume
Predator Major Dutch
投名状的清服 :79::56::63::help::no:
大邪神...:67:

好後悔當年响童年X見到無買到...:79:

小櫻上
我覺得有錢一定追得番!睇下你接唔接受到咁解!你試下出2萬蚊話收隻bio4 leon R.P.D version!我估好快 ...
大舊金 發表於 10-1-2011 01:19 PM

哈哈,天價入另計啦!可能問得唔夠好。