Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有邊隻figure冇買到之後又唔想用炒價追番?

我覺得有錢一定追得番!睇下你接唔接受到咁解!你試下出2萬蚊話收隻bio4 leon R.P.D version!我估好快 ...
大舊金 發表於 10-1-2011 01:19 PM

我覺得係 8" 怪金剛 :36:

認真先..HT舊個D軍士12":67:
頭像被屏蔽
我應該只有batmobile. 之前無訂 (只入了bat-pod) , 依家一直想買番, 但價錢唔ok, 加上買o左都唔知可以放邊...(因為太大架了)
我諗應該係Bat-Pod,又好擺…“洞企"係牆都得:34:
只可以一半同意咋, "捨唔捨得"係好睇個人性格架, 未必完全係收入高或好有錢就舍得.....相反有D人冇乜錢 ...
蝦您波凸 發表於 2011-1-11 12:55

x2
心態是像風雲舨常變的:oh:
戰狼300

怨念之物batmobile:42:
HT BAT POD, BATMAN ORIGINAL COSTUME...搵左好耐但個價真係.....有冇好心人??
頭像被屏蔽
BATMOBILE 真係無位放, 同埋BATMOBILE 係要放係一個360度都可以睇到既玻璃箱先正, 不過我係覺得BATPOD 係正過MOBILE, 反而以前D BATMAN車型好多! 依家呢架可以話係貼近現實D, 以前設計太誇.
BATMOBILE 真係無位放, 同埋BATMOBILE 係要放係一個360度都可以睇到既玻璃箱先正, 不過我係覺得BATPOD 係正 ...
maxy2k 發表於 12-1-2011 12:15 AM

Batpod 真係唔錯, 可惜原價就已經太貴, 物非所值

Tumbler 原價合理, 可惜比例不準確 (太小, 只有 1/7)

:36:
Robocop 123......
大大個頭像圖好得.

Batpod
PPerry 發表於 11-1-2011 08:50 PM

:shy:謝謝啦,
仲有HELLBOY,提起Robocop就要有ED209,兩隻都衰係比例上...........
頭像被屏蔽
:76: 無一隻想用炒價追!
:he: 想用賤價追嘅,就數之不盡!
:78: 用開售價,Rambo、Robocop123。