Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有邊隻figure冇買到之後又唔想用炒價追番?

我覺得有錢一定追得番!睇下你接唔接受到咁解!你試下出2萬蚊話收隻bio4 leon R.P.D version!我估好快 ...
大舊金 發表於 10-1-2011 01:19 PM

讚成, 講真, 玩具界, 邊有咁多買唔倒既無價寶, 視乎有幾多錢
我一億身家, 叫 HT 專人造一隻俾我都仲有得傾
賣野就 "沒有賣不出的貨物, 只有不夠低之價錢"
買野就 "沒有買不到的貨物, 只有付不起之價錢"
始祖鐵血戰士
本來價格穩定
一來第3集馬上漲:ice:
講得好!尤其是系列電影,新一集上映時又有新version,重正!

為齊套而後追高追無價值。

同埋呢, ...
godofcat 發表於 11-1-2011 09:06 AM

係, 講真, 搵得黎, 洗得去, 能力內既, 唔好煩咁多~
想高追咪高追, 成世人流流長, 搵得番黎既d錢~
其實所謂捨唔捨得

都只係賺錢能力的問題

如果我有年薪過百萬,

所有HT的炒價在我眼中都只是普通價。

如果我十萬都冇, 咁所有正常價都係天價。

講到尾, 只要搵倒錢, 咁在你眼中就唔會存在「炒價」的問題……
其實所謂捨唔捨得

都只係賺錢能力的問題

如果我有年薪過百萬,

所有HT的炒價在我眼中都只是普通價。 ...
百龍天舞 發表於 11-1-2011 09:49 AM

係架...

人工差成幾千的話...購物個心態都會好唔同...

真係決心後追的話..有時唔可以計較太多~
HT Batmobile & Batpod....不過唔係價錢問題...係地方問題....:79:
投名狀個陣都好想入, 不過配件好似太小, 買都係為金城武, 最後無買LU~
maxy2k 發表於 10/1/2011 08:35 PM

清服真的很特别,现在都找不到类似造型的12” :42:
其實所謂捨唔捨得

都只係賺錢能力的問題

如果我有年薪過百萬,

如果我有年薪過百萬

我不會收集 1/6

我會收集 1/1, Female only.....:DD
頭像被屏蔽
年薪百萬, 一個月先得果八萬鬆d, 唔係幾夠收集 1:1 female 喎......
shiine 發表於 11-1-2011 11:58

:ar:超~你一個月搵十幾個緊係講得輕鬆啦!你做一個月=我成年人工:no:
年薪百萬, 一個月先得果八萬鬆d, 唔係幾夠收集 1:1 female 喎......
shiine 發表於 11-1-2011 11:58 AM

集郵 有平有貴

如果你想要收集 明星 當然不夠 :unhappy:
頭像被屏蔽
其實所謂捨唔捨得

都只係賺錢能力的問題

如果我有年薪過百萬,

只可以一半同意咋, "捨唔捨得"係好睇個人性格架, 未必完全係收入高或好有錢就舍得.....相反有D人冇乜錢, 碌爆卡都要買架...:73:
頭像被屏蔽
ROCKY 系列 ~ 太貴了 !