Toysdaily 玩具日報

查看: 13151|回復: 16

[玩具攝影] 各代EXIA大合照!!!!—ROBOT魂 030/SP GUNDAM EXIA / EXIA REPAIR II 舊物玩評

其實入左佢地都真係一段時間,不過一直沒有時間同佢影下相仔,今日有D興致,就拿出來影下相,分享一下。
滿足一下自己,又娛樂一下大家。
這一次報告的主角是ROBOT魂(我寫親都係講R魂既:( )的 GUNDAM EXIA和EXIA REPAIR II,其實二者既差別真係不是很大,不過作為FANS,都係入哂......

其實隻素體係OK架,不過有幾點真係做得唔係太好,最主要就係個面相,其次就係心口個兩支野。大家如果當年入過手就既都知道,個面相真係做得好麻麻,而且兩支天線既QC真係好一般。:DD

例牌的飛行模式。

開槍。

原本想整GVGN入面EXIA個樣,不過隻手曲唔到個個地步,而且隻手顧得來又搞唔定把野,所以都係算啦~:(

唔FOUCS係個面相度OK既。

其實把劍咁樣拿住更好~~

追砍。

小弟繼飛行POST之後,另一個喜歡的動作,不過先決條件係可以企得好定先可以影。:handshake:

把劍比例上都幾大下~

影EXIA點少得飛劍。

實體劍都可以飛~~

這個姿勢要擺得好睇真係好難,我就好麻麻了。

EXIA REPAIR II登場,其實整體上成隻野都係來自EXIA既,係差左少少件。

把劍既色都OK既~

各款EXIA來一次合照。
EXIA其實真係幾型,不過R魂整得佢唔夠氣勢,所以EXIA係R魂系列入面唔算得係上乘之作,不過總算幾好玩~~:he:

大家如果想多看一點ROBOT魂的玩具資訊,或者看多一點我的玩具相片,歡迎來到我的BLOG:http://hk.myblog.yahoo.com/kkkiii0079,大家一齊研究一下~~:77:
very nice photos.  support:71::71:
唔入埋TRANS MS??!
頭像被屏蔽
:71:
I am also a EXIA fans
but @ HG ,MG n 1/60 :shy:

又係我呀:)
回復 3# eric

因為TRANS ARM個個兩次都唔記左訂....=.=哈哈~~~:56:
:77:回復 6# 華夢

我想問下,依家重有邊d地方可以追番隻trans arm exia~~
又係我呀
華夢 發表於 14-2-2011 12:06 PM

第一隻好似係scm喎
第一隻好似係scm喎
eric 發表於 14-2-2011 04:52 PM

眼利~!!:71:
我只有7劍同埋TRANS-AM ....
回復 11# stephen727

七劍我都有,trans arm真係無......
七劍好正,遲下都整報告先~~
回復  華夢

我想問下,依家重有邊d地方可以追番隻trans arm exia~~
kkkiii0079 發表於 14-2-2011 04:35 PM

mk有吧
都不是太貴:35:
第一隻好似係scm喎
eric 發表於 14-2-2011 04:52 PM

scm不好嗎:79:
讚好:$