Toysdaily 玩具日報

查看: 8601|回復: 18

[詢問] 求 Kamen Rider OOO Combo Change 食玩玩評及意見 (已解決, 謝謝名位)

是咁的, 小弟玩開美系, 見 OOO Combo Change 個size同美玩3.75差唔多
e家又好似出左Part 2, 有隻主角, 紅色既同白色既Rider, birth同claw, 請問呢set質素同可玩性如何?
有冇同好入左可以分享一下? 謝謝
:77:
頭像被屏蔽
是咁的, 小弟玩開美系, 見 OOO Combo Change 個size同美玩3.75差唔多
e家又好似出左Part 2, 有隻主角, 紅色 ...
Assassin 發表於 13-3-2011 03:30 PM

大大請到 這裡~ :78:

早兩日先買咗birth同claw:78:
回復 3# fktuen

非常感激!! 完全係我想睇既野!!
THANKS A LOT!! :77:
回復 4# 越前龍馬

我今日隻隻都見有, 除左紅黃綠色既3號仔 :53:
新手想買隻扭下, 想買basic form但搵唔到 :47:
回復  越前龍馬

我今日隻隻都見有, 除左紅黃綠色既3號仔
新手想買隻扭下, 想買basic form但搵唔到 ...
Assassin 發表於 13-3-2011 05:05 PM

其實3號同上一part係咪一樣?

話說我都行咗兩間0食先買齊birth同claw:(
回復 7# 越前龍馬

睇番就應該係la, 不過竟然都賣曬 :53:
我唔識rider d野, 其實隻birth係咪真係可以同個claw有咁多種合體? 定係玩具原創 :47:
回復  越前龍馬

睇番就應該係la, 不過竟然都賣曬
我唔識rider d野, 其實隻birth係咪真係可以同個 ...
Assassin 發表於 13-3-2011 05:15 PM

Birth+Claw=Birthday
如果單一部件就只係當輔助,如果全部件一齊上就會當成新型態-Birthday
可惜因日本既事故OOO's停播,如果唔係今日既第26話都睇到Birthday出現
Birth+Claw=Birthday
如果單一部件就只係當輔助,如果全部件一齊上就會當成新型態-Birthday
可惜因日本既 ...
F.S.飛煞 發表於 13-3-2011 05:18 PM

原來係咁, 我都唔知...
竟然係叫 birthday :(
其實3號同上一part係咪一樣?

話說我都行咗兩間0食先買齊birth同claw
越前龍馬 發表於 2011-3-13 17:10

是相同的,所以一箱得1盒{:2_113:}
回復 12# bigtomm

陰公, 我呢d新手想後追都難, 我連claw都見有但冇3號 :63:
我想問一箱d款點分法? 呢d盒玩係咪通常出一次就唔會再番出? :47:
回復  bigtomm

陰公, 我呢d新手想後追都難, 我連claw都見有但冇3號
我想問一箱d款點分法? 呢d盒玩係咪通常出一次就唔會再番出?
Assassin 發表於 13-3-2011 06:16 PM

bingo!
回復  越前龍馬

我今日隻隻都見有, 除左紅黃綠色既3號仔
新手想買隻扭下, 想買basic form但搵唔到 ...
Assassin 發表於 13-3-2011 05:05 PM

難得大大想要,我兩set都有,所以第2set 隻 basic form 未開,可俾左大大。有興趣請 PM 我。