Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ~發帖渡歲~純白之霸道!!! + figure姿態分享討論 (支持有分享, 才有進步!!)

very good attitude!  don't addicted to equippment; for you pics, you will have better improvemen ...
Gundam@EFSF 發表於 4-1-2011 12:39 AM

yeah!! 有高達大大教路!!!:) 等我都試下先!!!:43:
變精華post了
天天~ 發表於 4-1-2011 01:12 AM

都係多得咁多位大大嘅支持姐!!!:77: 無言感激!!!!:64:
學到很多野呢~ VERY NICE POST!!!

講 rider post, 我最愛還是 kaiserfrog19兄的:S.H.F. 即係 Supe ...
fktuen 發表於 4-1-2011 01:48 AM

極度同意fktuen兄嘅講法,:71: 攞家庭景真係好難!! 但係佢嘅pose, 角度同光原嘅處理, 將平凡家景變成玩具嘅生活埸所!!! 好真實嘅post呀!!!:D
舊照片pose,
Black

RX
天天~ 發表於 4-1-2011 08:05 AM

yeah!!! 又得到天天support!!:$ 而且仲有外拍添!!!:handshake: 太強喇!!!:$

支持外拍!!!!!!!:blame:
D相靚到呢:handshake::handshake:
好多心得..學到好多野:handshake:
不過就係冇一部正常既相機:DD
D相靚到呢
零光 發表於 4-1-2011 04:51 PM

零光大大d相咪仲靚!!!:71: 我咪就係比你地d相毒到先開個TD acc嘅人囉!!!:70:
好多心得..學到好多野
不過就係冇一部正常既相機
stephen727 發表於 4-1-2011 07:17 PM

講唔正常, 我嗰部就真係唔正常喇!!!:DD 奧運牌c750(02年款, 最高象素得4百萬....:cool: )影頭仲要發毛了...............:ice:

其實pose呢樣野同相機冇乜關係, 只要你用心擺出黎, 相機質素高低係影響唔到當中嘅美感嘅!!!:$ 不如史提芬兄都貼d相出黎睇下啦!!!:77:
講唔正常, 我嗰部就真係唔正常喇!!! 奧運牌c750(02年款, 最高象素得4百萬.... )影頭仲 ...
aeromanCCM 發表於 4-1-2011 07:59 PM

應該係我比較唔正常喎..:DD
我d相都只係用心拍既手機相:)

應該係我比較唔正常喎..
我d相都只係用心拍既手機相
stephen727 發表於 4-1-2011 08:22 PM

嘩!!!!! 手機都有咁嘅效果???:50: stephen兄你真係好強呀!!!!:64:
嘩!!!!! 手機都有咁嘅效果??? stephen兄你真係好強呀!!!!
aeromanCCM 發表於 4-1-2011 08:38 PM

過獎啦aeroman兄.. 500萬像算係咁啦:64:
唔該晒!
應該係我比較唔正常喎..
我d相都只係用心拍既手機相
stephen727 發表於 4-1-2011 08:22 PM

:71::71:
手機相
正:71:
手機相
天天~ 發表於 4-1-2011 09:42 PM

天天!!! 我又改左相喇!!! 唔識光暗位同羽化.................:help: