Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ~發帖渡歲~純白之霸道!!! + figure姿態分享討論 (支持有分享, 才有進步!!)

回復 46# aeromanCCM

CM 大大~呢個係OOO Combo Change 食玩系列黎架~百幾蚊就有一set~黎緊part 2我都應該會入呀~
如果你有興趣可以睇睇小弟下面唸個post呀:71:

http://toysdaily.com/discuz/thread-143340-1-1.html
天天!!!! 我終於都改到圖喇!!!! 雖然有d不知所為, 但係呢張係我人生第一次!!! 仲未識 ...
aeromanCCM 發表於 3-1-2011 09:59 PM

左邊可以用橡皮擦工具抹去多咗嘅綠色, 留下些少就可以了

回復  aeromanCCM

CM 大大~呢個係OOO Combo Change 食玩系列黎架~百幾蚊就有一set~黎緊part 2我都應該會 ...
leftgoaw@y 發表於 3-1-2011 10:13 PM

食玩都影得咁靚!!!:handshake: w@y大功力真係深不可測呢!!!!:50:
我最喜愛作品之一
我最喜愛作品之一
天天~ 發表於 3-1-2011 10:20 PM

thx!! 天天!!!:64: 幾時先有你嘅功力呀.........................:help:
yup!  posing, then shooting angle, are critical for a good pic!  U are very good! :)
thx!! 天天!!! 幾時先有你嘅功力呀.........................
aeromanCCM 發表於 3-1-2011 10:22 PM

你依家已經算係影得好好㗎啦:71:

yup!  posing, then shooting angle, are critical for a good pic!  U are very good!
Gundam@EFSF 發表於 3-1-2011 10:22 PM

謝謝高達大大嘅支持!!!:64:  呀!?... 莫非你就係之前個神人!!???:@ 我記以前有幾張exia repair嘅改裝、改圖、posing都造得好好!!! 唔知係咪你呢!!???:Q 如果可以分享下你更多經驗就好喇!!!!:D
你依家已經算係影得好好㗎啦
天天~ 發表於 3-1-2011 10:26 PM

yeah!!! 我會繼續努力呢!!!!:$ 再三謝謝天天!!!:64:
提示:

如果發現有幅相嘅pose擺得好好但係影得唔好, 可以借此機會試吓玩PS特效:

謝謝高達大大嘅支持!!!  呀!?... 莫非你就係之前個神人!!??? 我記以前有幾張exia repair ...
aeromanCCM 發表於 3-1-2011 22:29

u means these? yup, my works :)

提示:

如果發現有幅相嘅pose擺得好好但係影得唔好, 可以借此機會試吓玩PS特效:
天天~ 發表於 3-1-2011 10:36 PM

正!!!天天送禮物!! 好好參考下先!!!!!!!!!!!!:73:
u means these? yup, my works

Gundam@EFSF 發表於 3-1-2011 10:36 PM

我鐘意依張:35:
u means these? yup, my works
Gundam@EFSF 發表於 3-1-2011 10:36 PM

果然係你!!!!!!!!!!!!!:50: 我呢個咁嘅小小post竟然有高達大大留言!!! 都唔知講咩好喇....:79:
兩年前已經有留意你d post同相!! 我個識photoshop嘅朋友話好鍾意你呢張, 因為好有浮空感!!!:71:

不過佢話exia同月亮重叠的位置有d穿幫!!!:$

我自己就鍾呢張, 因為個動感同張圖好配合!!!!!:handshake:

之前我仲私下收藏左添!!!:$ 希望唔駛收番我錢就好喇!!!:50:
回復 74# aeromanCCM
haha, overpraise la!  Love your great thread & let's share more!:71: