Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

and 要 thx wing兄 話我知 點羅 rank 3 設計圖 ... kakaaa
now 我個 殺那 已經好輕易 KO 隻 魔鬼膠達 ...  ...
Vince 發表於 22-12-2010 09:47

我而家隻 rank 2 00 打雜魚時都好似切菜咁好爽, 真係唔敢想像 rank 3 同 rank 4 會係點 :34:
:34:
其實用卒機玩連技都好好玩ga.  

有一項技能係combo的hit數越高, 威力越大, 所以只要thruster夠長, 可 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 10:14

我隻 oo 而家出完c4 或 c5 再駁落去可以斬成10野真係好爽 :34:

我都想用隻勇士, 見到佢用旋風斬真係好型
我而家隻 rank 2 00 打雜魚時都好似切菜咁好爽, 真係唔敢想像 rank 3 同 rank 4 會係點
bbf1125 發表於 22-12-2010 10:25 AM

rank2 打一般野都 ok ... 但打 大MA 就會有小小難 ...
btw ... 琴晚試左 2隻 武者 ... 2隻都好好用 ar ... 好想快 d 打到隻 騎士 出黎 :*
去到rank 3以上, 見到成個畫面無數卒魚俾你一野c技係咁打爆, 爆炸聲此起彼落, 個KO數字係咁升, 真係好爽ga.

如果唔係可以一場求其亂打都可以KO幾百部機, 真係點打夠十萬部機開新技能.....
rank2 打一般野都 ok ... 但打 大MA 就會有小小難 ...
btw ... 琴晚試左 2隻 武者 ... 2隻都好好用 ar ...
Vince 發表於 22-12-2010 10:31 AM

rank2 想打大MA, 記得裝 "小xxx巨人" 果個 pilot skill.

升爆左ZZ主角捷度的共感, 仲有個獲得金錢x 180%的skill.同埋pilot skill果度有一個 skill, 係過版後會加多d經驗值.  呢兩個skill係升呢必備.
rank2 想打大MA, 記得裝 "小xxx巨人" 果個 pilot skill.

升爆左ZZ主角捷度的共感, 仲有個獲得金錢x  ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 11:55 AM

裝左 la ... 不過自己打都有小小吃力
裝左 la ... 不過自己打都有小小吃力
Vince 發表於 22-12-2010 12:11 PM

打MA唔好貪多, 除非你自己放緊無雙技, 否則一見佢似乎想攻擊就要閃人.
其實好易 ... 你一下一下按就出到 ... 唔洗 急 同 快 ga ... 你可以留意畫面 ... 你按一下 x ... 就會斬 ...
Vince 發表於 22-12-2010 09:41 AM

我係ps2玩過1次3角冇傷咋~~~:unhappy:

c4~~~我今朝用武者試左好多次~~~您講d方法我試過晒都唔得~~~有時變左最尾開槍~~~~:49:
我唔知有 DLC tim ... 地圖 一個個 dl ... 人+機 又一個個 dl ... 賺死佢 ...
話時話 ... 即係 dl 果 ...
Vince 發表於 22-12-2010 09:43 AM

我以為22號先有dl~~~諗住dl隻剎帝利咋~~~:(
and 要 thx wing兄 話我知 點羅 rank 3 設計圖 ... kakaaa
now 我個 殺那 已經好輕易 KO 隻 魔鬼膠達 ...  ...
Vince 發表於 22-12-2010 09:47 AM

您已經rank3~~~勁 :Q
其實用卒機玩連技都好好玩ga.  

有一項技能係combo的hit數越高, 威力越大, 所以只要thruster夠長, 可 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 10:14 AM

我對佢地冇愛~~~:oh:
琴晚打左2個幾鐘, 打完d memory mission 已經有rank 2 圖, 買左隻00 rank 2再加到攻擊力320 用殺那玩左 ...
bbf1125 發表於 22-12-2010 10:18 AM

希望快d有埋rank3~~~:$
我都好想用大魔同勇士
bbf1125 發表於 22-12-2010 10:19 AM

唔係掛~~~:@ 我覺得佢地好弱~~~唔知復活次數係咪多d~~~:58:
你快d train 下啦! 如果出到打d 雜魚果時真係話咁快兩三下就過百
bbf1125 發表於 22-12-2010 10:21 AM

我時得時唔得~~~唉~~~果然係小白 :59:
有zz 未呀! 我今晚先用捷度玩下隻zz
bbf1125 發表於 22-12-2010 10:23 AM

未呀~~~我用黎用去都係阿寶同~~~unicorn果個~~~仲未見到佢~~~:help: