Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

你睇terminal message都要小心,

上集Message未看的,會打白色字標題,已讀的Message之後會自動轉往另 ...
williamhychan 發表於 21-12-2010 06:03 PM

跟足您做~~~開晒~~~:35: 有d新missions~~~不過未有時間玩~~~:56: 開左有d仲可以提昇共感度~~~:71:
馬沙....用巴納吉玩兩三版就有
瘦雞 發表於 21-12-2010 06:58 PM

我都係~~~不過開左都未玩過馬沙 :(
冇拉臣果D機(渣古)有冇C5~C6?
瘦雞 發表於 21-12-2010 07:04 PM

您唔係想用佢地嘛~~~:Q
好可惜.... 唔駛license 果d 卒機最多得c4.  其實我好多鍾意的機都係卒機.  

但可以 c技再用dash撞 ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 07:08 PM

好複雜~~~我連c4都用唔好~~~唔好話cancel~~~:cool:
明白~
不過今集拿機易過上集,上集要儲齊D手手腳腳先得,拉臣又難拿
瘦雞 發表於 21-12-2010 07:10 PM

我都開左好多隻~~~不過冇機司~~~:(
肥老鼠 試玩Download版圖 (共三個)  各80MS

暫時試了:獅子奮迅篇

我方人物: 自選人物 & Gund ...
williamhychan 發表於 21-12-2010 10:22 PM

果然係肥老鼠~~~聽完您講都唔想dl~~~好似好難玩~~~:70:
好複雜~~~我連c4都用唔好~~~唔好話cancel~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 08:43 AM

其實好易 ... 你一下一下按就出到 ... 唔洗 急 同 快 ga ... 你可以留意畫面 ... 你按一下 x ... 就會斬一野, 見到佢開始斬時 再按 第 2 下 x ... etc ...
或者可以試下 心念 ...  1(手動作按 x),2,3  ... 4(手動作按 y) ... etc
d 個 sys 好似所有 毛傷 都係咁 ... 3兄 冇打開 毛傷 ??
肥老鼠 試玩Download版圖 (共三個)  各80MS

暫時試了:獅子奮迅篇

我方人物: 自選人物 & Gund ...
williamhychan 發表於 21-12-2010 10:22 PM

我唔知有 DLC tim ... 地圖 一個個 dl ... 人+機 又一個個 dl ... 賺死佢 ...
話時話 ... 即係 dl 果 d 人 冇 新版圖 la ???
and 要 thx wing兄 話我知 點羅 rank 3 設計圖 ... kakaaa
now 我個 殺那 已經好輕易 KO 隻 魔鬼膠達 ... (之前同個 fd 打, 打到 timeout 都打唔死佢)
您唔係想用佢地嘛~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 08:42 AM

其實用卒機玩連技都好好玩ga.  

有一項技能係combo的hit數越高, 威力越大, 所以只要thruster夠長, 可以一招combo  KO一部ace機, 都好爽ga

有d卒機比較易用, 好似綠勇, 在combo內駁無雙都唔難, 你都可以試下
您打左未~~~ 今早睇晒terminal d 野 ~~~ 又玩 Memory mission ~~~ 終於有rank2啦
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 08:38

琴晚打左2個幾鐘, 打完d memory mission 已經有rank 2 圖, 買左隻00 rank 2再加到攻擊力320 用殺那玩左3個story mission 真係好爽, 之前rank 1 d 機真係冇得比 :34:
您唔係想用佢地嘛~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 08:42

我都好想用大魔同勇士 :35:
好複雜~~~我連c4都用唔好~~~唔好話cancel~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 08:43

你快d train 下啦! 如果出到打d 雜魚果時真係話咁快兩三下就過百 :66:
我都開左好多隻~~~不過冇機司~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 08:43

有zz 未呀! 我今晚先用捷度玩下隻zz  :34:
琴晚打左2個幾鐘, 打完d memory mission 已經有rank 2 圖, 買左隻00 rank 2再加到攻擊力320 用殺那玩左 ...
bbf1125 發表於 22-12-2010 10:18 AM

RANK3 <= 同 RANK2 仲大差別 ... 我可以用 lv3 毛傷 KO 一 d 弱boss (如果佢中晒既話)