Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

ic ic ... thx, 咁我反去入左佢先 ... d 2 隻 初代 我都 ok 既 ... 不過如果有 風林火山篇 就更好了 ...  ...
Vince 發表於 21-12-2010 10:17 AM

修正... 原來係第三條要 有20人的共感升到4.

好在對呢隻騎士冇咩愛....
最重要係40人的共感升到4!  我玩依家都係得3個人升到4

getterwing2 發表於 21-12-2010 10:26 AM

我有丫 ma  ... 岩晒 la ... 最近窮到咁 ... d 隻 game 仲唔玩反佢 2 ~ 3 個月 牙 ... :63:
我有丫 ma  ... 岩晒 la ... 最近窮到咁 ... d 隻 game 仲唔玩反佢 2 ~ 3 個月 牙 ...
Vince 發表於 21-12-2010 10:30 AM

未來半年都好似冇咩有興趣的新game出, 我應該都係玩呢隻同埋其他舊game
你依家應該至少有rank 2 機, 強化一下, 應該唔會太弱.

你用 easy  打先la, 清左 100個mission後, 再 ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 09:32 AM

我而家d圖得rank1~~~:70: 點先有rank2~~~:?

用normal打我覺得回復,partners items特別少~~~d友仔4方8面係咁開槍~~~~:no: easy打得開心d~~~:$ 100missions~~~好似好多~~~:(

我今朝試c4~~~有時變左飛翔炮金字塔~~~~:26:
拿rank3圖.... 要清左唔記得 20定30個任務先, 然後去打 "xx個任務完成記念mission", 之後先可以拿到ran ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 09:50 AM

果然係神雞~~~~:$
剛剛check到料.... 想開兩隻武者高達的特殊能力, 原來要打100場online

要拿騎士高達就要clear3個 story  ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 09:52 AM

100場online~~~咁咪有排打~~~:70:
佢琴日先買左 game 既咩 ... "我唔知 bor" ...  
(佢不嬲都係 NEWTYPE 黎 ga la ... )

如果計埋  ...
Vince 發表於 21-12-2010 10:01 AM

newtype果然同我地d舊類型人唔同d~~~我地一定係俾地心吸力影響左~~~:no:
話時話 ... 我都未 dl 果 2隻 武者 tim ... 係唔係一 dl 就有得用 ??? thx
Vince 發表於 21-12-2010 10:02 AM

入code就有啦~~~:x
我對呢兩隻冇咩愛, 我都冇入code.  但我見黑三兄online上週六打online時用過武者mkII, 我估應該係 ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 10:12 AM

冇錯~~~入code就得~~~:p 我要zz呀~~~:no:
搵到好野....技能翻譯:

黑三兄快d升爆捷度的共感, 金錢x 180%!

仲有機體裝備!
getterwing2 發表於 21-12-2010 10:18 AM

我玩乜版先有捷度同zz~~~:help:
修正... 原來係第三條要 有20人的共感升到4.

getterwing2 發表於 21-12-2010 10:26 AM

真係要好大愛先得~~~:x
我有丫 ma  ... 岩晒 la ... 最近窮到咁 ... d 隻 game 仲唔玩反佢 2 ~ 3 個月 牙 ...
Vince 發表於 21-12-2010 10:30 AM

到時都玩mvc3啦~~~:he:
未來半年都好似冇咩有興趣的新game出, 我應該都係玩呢隻同埋其他舊game
getterwing2 發表於 21-12-2010 10:43 AM

mvc3您冇興趣~~~:?
我玩乜版先有捷度同zz~~~
黑色三連敗 發表於 21-12-2010 11:06 AM

打主線, 用反 牙寶, 殺那 果 d 人 ... 佢自已會入隊 ga la
到時都玩mvc3啦~~~
黑色三連敗 發表於 21-12-2010 11:07 AM

我等 ... 白米奇 re卜 ... kakaaa :p