Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

你比3fish 我...我任你P
滴滴仔 發表於 20-12-2010 02:57 PM

用錢買~~~唔快樂~~~我要用食力~~~:!
呢隻仲fans 向, 我都算半個北斗fans, 但都覺得好悶玩左唔夠一個月即放左出去
bbf1125 發表於 20-12-2010 02:56 PM

可能以後見到冇傷都唔玩~~~:x
. where ??????????
滴滴仔 發表於 20-12-2010 02:58 PM

我睇雜誌講~~~唔記得啦~~~好似係近戲院~~~~game next講架 :(
When ?????? but i think is eng ver.

i like jap ver.
滴滴仔 發表於 20-12-2010 02:59 PM

yup~~~it's an English version~~~I suppose it should be more fun~~~when you hear some wording like "u're already dead"~~~~:x
......
滴滴仔 發表於 20-12-2010 02:59 PM

唉~~~:49:
用錢買~~~唔快樂~~~我要用食力~~~
黑色三連敗 發表於 20-12-2010 03:06 PM

咁你站時唔會有快樂 :34:
呢隻仲fans 向, 我都算半個北斗fans, 但都覺得好悶玩左唔夠一個月即放左出去
bbf1125 發表於 20-12-2010 02:56 PM

:@ ..........咁費
咁你站時唔會有快樂
滴滴仔 發表於 20-12-2010 03:11 PM

我練adon都練左幾日~~~應該可以打到幾下 :x
yup~~~it's an English version~~~I suppose it should be more fun~~~when you hear some wording lik ...
黑色三連敗 發表於 20-12-2010 03:10 PM

:DD
我練adon都練左幾日~~~應該可以打到幾下
黑色三連敗 發表於 20-12-2010 03:12 PM

u misunderstanding la.. :x
i mean happy = perfect
對手破唔到 adon 反彈wall 出腳個招...好easy 臣死人

其他招都係心理戰 :67:
..........咁費
滴滴仔 發表於 20-12-2010 03:12 PM

yes ... 北斗 我真係覺得 悶過 gundam ... 可能我 迷 gundam 多過 迷 北斗 la ...
都係果句 la ... FANS 向 ... 真係好迷 先好買黎玩 law ...
話時話 ... william兄 居然可以 1k 北斗 成就 .... 自問真係唔得 ... :60:
話時話 ... 生角毛傷 6 會係 3月10日 出 ... (佢只寫左 ps3 ... 唔通 獨佔?)
http://www.gamecity.ne.jp/smusou6/
yes ... 北斗 我真係覺得 悶過 gundam ... 可能我 迷 gundam 多過 迷 北斗 la ...
都係果句 la ... FA ...
Vince 發表於 20-12-2010 03:41 PM

總之我呢個唔係巾迷就中晒計la..

如果出拉打無雙...可能唔同講法 :shiny:
總之我呢個唔係巾迷就中晒計la..

如果出拉打無雙...可能唔同講法
滴滴仔 發表於 20-12-2010 03:50 PM

kakaa ... 一早講左係 FANS向 ga la ...
我又真係覺得 好 OK wor ... 起碼對 "我" 黎講 ... 我會 "鍾意" 玩佢多過 玩隻 MHP3 law ...
真係 taste 問題 呢 ...  :(