Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

我想要 星矢毛傷
Vince 發表於 20-12-2010 04:18 PM

星矢~~~都有可能架~~~:x
咁又唔會, 因我覺得呢隻巾無都ok 起碼玩得爽過之前果隻
bbf1125 發表於 20-12-2010 04:08 PM

我會努力昇呢~~~希望追貼您地~~~:help:
我會努力昇呢~~~希望追貼您地~~~
黑色三連敗 發表於 20-12-2010 04:42 PM

雞兄會 replace 我...同你地online play game :34:
雞兄會 replace 我...同你地online play game
滴滴仔 發表於 20-12-2010 04:44 PM

有佢我地昇硬呢~~~:71: (又上枱啦~~~ :he:)
可能以後見到冇傷都唔玩~~~
黑色三連敗 發表於 20-12-2010 03:08 PM

玩到開始悶就要玩下其他game.

當年我玩完三雙2,3,4後, 真係怕怕地.
玩到開始悶就要玩下其他game.

當年我玩完三雙2,3,4後, 真係怕怕地.
getterwing2 發表於 20-12-2010 06:46 PM

冇錯~~~:he:

今日玩normal同畢業訓練(easy)~~~~玩左成個鐘都係mission failed~~~好灰 :56:
冇錯~~~

今日玩normal同畢業訓練(easy)~~~~玩左成個鐘都係mission failed~~~好灰
黑色三連敗 發表於 21-12-2010 08:36 AM

你依家應該至少有rank 2 機, 強化一下, 應該唔會太弱.

你用 easy  打先la, 清左 100個mission後, 再打埋個 "清100個mission記念"  就可以開到 rank 4設計圖.

最重要學識用c4, c6呢d招, 同埋去買果d加強呢d charge技的技能, 咁先可以打得快升得快.   

依家我都係拿rank 3機極速清mission開角色, 幾分鐘打完一版.
wing 兄 ... 我仲係未羅到 rank3 既 圖 牙 ... 係唔係又要打左某版先開到 ga ?????
同埋 琴晚點解 coop 唔到既 ... :(
wing 兄 ... 我仲係未羅到 rank3 既 圖 牙 ... 係唔係又要打左某版先開到 ga ?????
同埋 琴晚點解 coop 唔 ...
Vince 發表於 21-12-2010 09:38 AM

拿rank3圖.... 要清左唔記得 20定30個任務先, 然後去打 "xx個任務完成記念mission", 之後先可以拿到rank3.

要拿 rank4, 就要清 "100個任務完成記念mission"...

琴晚由雞兄開game,我去join, 咁就玩到".  佢好似琴晚先拿game? 但已經有能力自己殺boss,  果然係高手!
剛剛check到料.... 想開兩隻武者高達的特殊能力, 原來要打100場online

要拿騎士高達就要clear3個 story line, 同埋40個角色共感4以上.... 想要就真係有排打
拿rank3圖.... 要清左唔記得 20定30個任務先, 然後去打 "xx個任務完成記念mission", 之後先可以拿到ran ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 09:50 AM

佢琴日先買左 game 既咩 ... "我唔知 bor" ... :62:
(佢不嬲都係 NEWTYPE 黎 ga la ... )

如果計埋 online ... 我應該唔指 30 個 mission ... 即係我冇打果個 完成記念mission la ... ic ic .... 今晚反去即 KO 左佢先 ... :*
剛剛check到料.... 想開兩隻武者高達的特殊能力, 原來要打100場online

要拿騎士高達就要clear3個 story  ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 09:52 AM

話時話 ... 我都未 dl 果 2隻 武者 tim ... 係唔係一 dl 就有得用 ??? thx
話時話 ... 我都未 dl 果 2隻 武者 tim ... 係唔係一 dl 就有得用 ??? thx
Vince 發表於 21-12-2010 10:02 AM

我對呢兩隻冇咩愛, 我都冇入code.  但我見黑三兄online上週六打online時用過武者mkII, 我估應該係即開開用.  如果唔入code就要慢慢先有.
我對呢兩隻冇咩愛, 我都冇入code.  但我見黑三兄online上週六打online時用過武者mkII, 我估應該係 ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 10:12 AM

ic ic ... thx, 咁我反去入左佢先 ... d 2 隻 初代 我都 ok 既 ... 不過如果有 風林火山篇 就更好了 ...
隻 騎士 要完成 晒 3個 story line <= 都真係要幾 大 耐性 ... :30:

搵到好野....技能翻譯:

http://www.qapsp.cn/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=546

黑三兄快d升爆捷度的共感, 金錢x 180%!

仲有機體裝備!

http://xbox360.tgbus.com/guide/201012/20101220090807.shtml