Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

d人打得咁快~~~
黑色三連敗 發表於 21-12-2010 12:03 PM

我有幾部機想用, 但未開到機司..... 又想快手開rank 4設計圖... 所以都係set easy, 幾分鐘一版

儲野game就有呢個缺點
理論上係:
clear 10個mission  ---> 10 mission clear 記念mission ----> 開rank 2設計圖
clear 30個 ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 17:45

浮上~~~ :80:

唔怪得我d 設計圖都係rank 1 啦, 等我今晚打下d 記代mission 先 :64:
紀念MISSION1次都未玩過~~~聽朝試下先~~~thx

terminal個d我睇過幾個~~~見佢好多野講冇理佢~~~原 ...
黑色三連敗 發表於 21-12-2010 12:09 PM

你睇terminal message都要小心,

上集Message未看的,會打白色字標題,已讀的Message之後會自動轉往另一行格

今次Message已看及未看的都是同一行格,

要各下用手制撥向下尋找,未讀Message(有感嘆號Logo)

有D角色 或故事,我讀完才開到用
呢個係等人果時可以自己玩住先, 一齊人就會出番來果la
getterwing2 發表於 21-12-2010 05:43 PM

但我冇出反黎 wor ... (我仲自己 clear 左個 mission tim ... ):55:
想用百式, 但打來打去都冇馬沙... 突然諗起.... ZZ內gundam 隊應該仲有條友係用百式ga woo..........  打多2版, 搞掂!
想用百式, 但打來打去都冇馬沙... 突然諗起.... ZZ內gundam 隊應該仲有條友係用百式ga woo..........  打多 ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 06:44 PM

馬沙....用巴納吉玩兩三版就有
理論上係:
clear 10個mission  ---> 10 mission clear 記念mission ----> 開rank 2設計圖
getterwing2 發表於 21-12-2010 05:45 PM

姐係 開左rank 2設計圖之後,玩咩難度都會出RANK2既圖?咁會唔會出返RANK1既圖?
冇拉臣果D機(渣古)有冇C5~C6?
姐係 開左rank 2設計圖之後,玩咩難度都會出RANK2既圖?咁會唔會出返RANK1既圖?
瘦雞 發表於 21-12-2010 07:02 PM

no.... 一樣有機會出rank 1的圖, 主要睇你個人的運氣同果關的難度. 不過你打得4,5星的關, 就算只係easy, 一樣會出高rank圖.
冇拉臣果D機(渣古)有冇C5~C6?
瘦雞 發表於 21-12-2010 07:04 PM

好可惜.... 唔駛license 果d 卒機最多得c4.  其實我好多鍾意的機都係卒機.  :(

但可以 c技再用dash撞擊來cancel然後再駁c技, 打敵方單體機都好好用.
no.... 一樣有機會出rank 1的圖, 主要睇你個人的運氣同果關的難度. 不過你打得4,5星的關, 就算只 ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 07:06 PM

明白~
不過今集拿機易過上集,上集要儲齊D手手腳腳先得,拉臣又難拿
肥老鼠:34: 試玩Download版圖 (共三個)  各80MS

暫時試了:獅子奮迅篇

我方人物: 自選人物 & Gundam V女角

最先我方只有兩個地區,首要任務要點~~霸晒所有區域,但不要以為霸佔所有Area就完,

之後有約六隻渣古(工作部隊),於同一時間於不同區域內登場,任務改為制壓工作部隊,

但開始時限時約3分鐘,每殺一個工作部隊,就加多D剩餘時間

殺晒所有渣古,又到MA重高達出場,難度不算大,只是比Story Mode強少少,爆了重高達

輪到打MA荊密剎,打法如一般MA,但旁邊有兩部MS護駕,獨角獸 & 鐳射大砲,撓亂各下攻擊

所以最好清了兩部MS,再打MA就冇咁煩,打爆MA就真正過關

理論上係:
getterwing2 發表於 21-12-2010 05:45 PM

終於有rank2機~~~所有數字上昇~~~:$
我有幾部機想用, 但未開到機司..... 又想快手開rank 4設計圖... 所以都係set easy, 幾分鐘一版

儲 ...
getterwing2 發表於 21-12-2010 05:47 PM

我幾得easy玩得好爽~~~~:$
浮上~~~

唔怪得我d 設計圖都係rank 1 啦, 等我今晚打下d 記代mission 先
bbf1125 發表於 21-12-2010 05:59 PM

您打左未~~~ 今早睇晒terminal d 野 ~~~ 又玩 Memory mission ~~~ 終於有rank2啦 :71: