Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

多魯基斯2個駕駛員係咪玩巴納吉果條線架?
瘦雞 發表於 22-12-2010 01:20 PM

會唔會要用左希羅先~~~:(
我都鍾意渣古~~~不過係咁多選擇下~~~未到佢出場
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 01:21 PM

你有重炮手未?隻野都係麻麻地..攻擊距離好短
我鍾意渣古麻...咪試下lor....佢d C技招招都一樣既...
瘦雞 發表於 22-12-2010 01:18 PM

我都鍾意渣古, 老虎, 大魔同吉吉.  不過呢幾隻卒機好難拿出來見人.  老虎叫做好少少.
仲有幾部機想試~~
我都鍾意渣古, 老虎, 大魔同吉吉.  不過呢幾隻卒機好難拿出來見人.  老虎叫做好少少.
仲有幾部機想試 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 01:27 PM

老虎既c技係咪都係招招一樣樣?
i like 切菜~~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 12:38 PM

唔係切菜, 係大規模收割, 用大型割禾車一次一行係咁割係咁割果種.

但如果你出唔到c技, 基本上係好難享受到.... 一係用獨角獸, 佢出SP技變身果一刻都係大規模收割.
你有重炮手未?隻野都係麻麻地..攻擊距離好短
瘦雞 發表於 22-12-2010 01:24 PM

有圖~~~不過冇整出黎~~~:unhappy:

我而家最想攞zz同捷度~~~:handshake:
仲有幾部機想試 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 01:27 PM

您都有試~~~:Q
唔係切菜, 係大規模收割, 用大型割禾車一次一行係咁割係咁割果種.

但如果你出唔到c技, 基本上係好 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 01:29 PM

我而家就係用緊佢~~~:p
我現在打法,就是一個角色升LV到可以用C6技就轉角色,

所以很快都開到7,8新角色,

訓練Misson,我知佢流程不會太長,所以早早爆o左佢先

反而打D強制角色Misson而用中級機體,略就點難度

好似Misson"地母神xx"

強制用龍飛 & 古利明打,機體極限最多都是施展C4技,

但對方隊長機既然是三部卡碧尼,還要可施C6技,

最後還被三條Q輪到KO:(

但今次唔知有冇Johnny專用紅勇士:?

巾無1 & 2有佢,開始C4技旋風斬,已經輕易清場,

唔駛一定取馬沙專用紅勇士
訓練Misson 爆左有咩 特別野 ????
我基本上係 玩下 d 隻 ... 玩下 個 隻 ... :shy:

訓練Misson,我知佢流程 ...
williamhychan 發表於 22-12-2010 01:50 PM

冇johnny 專用紅勇, 只得馬沙果部.   基本上呢集只有TV/OVA人, 冇果d外傳的人同機.

越玩越覺得佢少機, 冇靈格斯, 冇shining /rising gundam, 冇0080同08小隊.... 只得元祖同Z叫做比較齊, 但都冇 guntank同迪捷.  明明好多機已經在gundam vs系列內出過, 唔駛點整都已經掂... 可能留番DLC或者下集
您都有試~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 01:45 PM

我最鍾意卒機.... 上星期同你打都好似有用過gouf

訓練Misson,我知佢流程 ...
williamhychan 發表於 22-12-2010 13:50

旋風斬咁堅 :shiny:
訓練Misson 爆左有咩 特別野 ????
我基本上係 玩下 d 隻 ... 玩下 個 隻 ...
Vince 發表於 22-12-2010 14:07

我都係咁打, 所以今晚會玩捷度 :DD
冇johnny 專用紅勇, 只得馬沙果部.   基本上呢集只有TV/OVA人, 冇果d外傳的人同機.

越玩越覺得佢少機 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 02:13 PM

gundam vs 都唔同 開發 ...
同埋今次又係 從新整過晒 d 機 (唔係用反上一集既 技術)
so far ... OK la ... 計反 d 神作 ... 5年 整左 200 駕車 ... d 隻已經叫 多 人 ... (kakaa ... d 個 例子 幾好用 :x)