Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

我現在打法,就是一個角色升LV到可以用C6技就轉角色,

所以很快都開到7,8新角色,

訓練Misson,我知佢流程 ...
williamhychan 發表於 22-12-2010 01:50 PM

龍飛~~~走佬用~~~:he:

c6~~~:@ 好強呀~~:no:
訓練Misson 爆左有咩 特別野 ????
我基本上係 玩下 d 隻 ... 玩下 個 隻 ...
Vince 發表於 22-12-2010 02:07 PM

我玩2隻~~~暫時冇您咁花生~~~:DD
冇johnny 專用紅勇, 只得馬沙果部.   基本上呢集只有TV/OVA人, 冇果d外傳的人同機.

越玩越覺得佢少機 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 02:13 PM

dlc~~~一定係~~~gvg都有咁多機啦~~~:42:
我最鍾意卒機.... 上星期同你打都好似有用過gouf
getterwing2 發表於 22-12-2010 02:14 PM

係~~~您用過老虎 :@ 唔知tim~~~:(
我都係咁打, 所以今晚會玩捷度
bbf1125 發表於 22-12-2010 02:20 PM

您點開捷度出黎架~~~:36:
gundam vs 都唔同 開發 ...
同埋今次又係 從新整過晒 d 機 (唔係用反上一集既 技術)
so far ... OK  ...
Vince 發表於 22-12-2010 02:39 PM

您又講番套神作~~~~:66:
您點開捷度出黎架~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 14:47

好似用殺那打左幾關便有 :64:
好似用殺那打左幾關便有
bbf1125 發表於 22-12-2010 03:31 PM

原來係剎那都得~~~~~好明早試試先~~~thx :shiny:
gundam vs 都唔同 開發 ...
同埋今次又係 從新整過晒 d 機 (唔係用反上一集既 技術)

其實所有版權一樣在bandai手上.   而且你睇下百式/紅勇/紅渣果d招,  好多動作都係 "參考"   番gundam vs 系列的.

雖然今集轉左做 卡通風格, 但只係換左個shader就ok, 果d   model同動作資料係可以用番之前果d的.

終於拿到幾張rank 4圖.... 未強化時每一項都已經勁過o西之前強化左果d rank 3機....................... 勁!

不過應該要打高難度關, 而且唔知我唔好彩定咩, 用 easy打一張都冇, 要用normal打先有2,3張.
終於拿到幾張rank 4圖.... 未強化時每一項都已經勁過o西之前強化左果d rank 3機....................... 勁 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 03:59 PM

嘩~~~rank 4~~~:Q 仲有冇rank5tim架~~~:DD
嘩~~~rank 4~~~ 仲有冇rank5tim架~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 04:02 PM

冇la,  rank 4已經係最高, 不過rank 4之內都有分數值高低同強化slot數量唔同.
冇la,  rank 4已經係最高, 不過rank 4之內都有分數值高低同強化slot數量唔同.
getterwing2 發表於 22-12-2010 04:15 PM

咁您打超過1000個missions~~~~~勁 :$
咁您打超過1000個missions~~~~~勁
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 04:17 PM

幾分鐘一個都要好耐.....  而且買左呢隻game後, 基本上冇玩其他game...... 平時睇開d 劇集都冇睇
幾分鐘一個都要好耐.....  而且買左呢隻game後, 基本上冇玩其他game...... 平時睇開d 劇集都冇睇
getterwing2 發表於 22-12-2010 04:29 PM

您為左佢付出咁多~~~抵您攞埋rank4 d機 :71: