Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

終於拿到幾張rank 4圖.... 未強化時每一項都已經勁過o西之前強化左果d rank 3機....................... 勁 ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 15:59

打得咁快 :@
幾分鐘一個都要好耐.....  而且買左呢隻game後, 基本上冇玩其他game...... 平時睇開d 劇集都冇睇
getterwing2 發表於 22-12-2010 16:29

其實我都覺得今次比上兩集好玩好多, 今次應該都會玩好耐 :DD
我現在打法,就是一個角色升LV到可以用C6技就轉角色,

所以很快都開到7,8新角色,

訓練Misson,我知佢流程 ...
williamhychan 發表於 22-12-2010 01:50 PM

大約幾多LV先有C6?
大約幾多LV先有C6?
瘦雞 發表於 22-12-2010 07:22 PM

大約LV廿幾!!

同時出發版面~~Player Setting內Action有得看

最先C4技 顯示可按 4次 X(藍色) & 3次Y(黃色)

升級到C6技就可按 6X(藍色) & 5次Y(黃色)
今晚第一次取到 RANK 4設計圖

惡魔高達 (Gundam Epyon) & 百式,

數值果然強很多

想搵到某D機師 & 機體,都要睇各方陣型

留意文字標題顏色不同

打得咁快
bbf1125 發表於 22-12-2010 05:15 PM

我終於今早攞左捷度用zz~~~不過部機~~~好似仲衰過武者~~~~:70: anyway~~~我已經用錢黎幫佢昇呢~~~:79:
其實我都覺得今次比上兩集好玩好多, 今次應該都會玩好耐
bbf1125 發表於 22-12-2010 05:18 PM

之前冇玩過~~~只知ai好弱 :(

不過呢隻睇game next~~~分數超低 :unhappy:
大約LV廿幾!!

同時出發版面~~Player Setting內Action有得看

最先C4技 顯示可按 4次 X(藍色) & 3次 ...
williamhychan 發表於 22-12-2010 08:13 PM

請問點樣先可以dl野~~~我唔見有dl字樣~~~:help:

數值果然強很多
williamhychan 發表於 23-12-2010 12:34 AM

d數值~~~~:Q

我今早先開始有rank3咋~~~:unhappy:
想搵到某D機師 & 機體,都要睇各方陣型

留意文字標題顏色不同
williamhychan 發表於 23-12-2010 12:50 AM

我搵到捷度已經開心晒~~~:handshake:
打左咁多日先打到 50個 mission 左右 ... 仲有一半先可以羅 RANK4 設計圖 ... 條路好慢長牙 ...
爆左 牙寶/殺那 陣形 主線 story line. 牙寶 一年戰爭 history 都打完 ... 但佢條 story line 仲有 mission 未開到 ... 應該係 馬沙反擊(?)
之後開始玩 unicorn ... 部機都幾勁 ...
話時話 ... 我 d 人 好感度 最高都係 升到 lv4 ... 有冇 大大 知點上 lv5 ??? thx

數值果然強很多
williamhychan 發表於 23-12-2010 00:34

我都係o岩o岩先有 rank 3 d 設計圖 :31:
我終於今早攞左捷度用zz~~~不過部機~~~好似仲衰過武者~~~~ anyway~~~我已經用錢黎幫佢昇呢~~ ...
黑色三連敗 發表於 23-12-2010 09:03

部zz 我覺得徐左出sp 外真係唔係太掂 :55:
請問點樣先可以dl野~~~我唔見有dl字樣~~~
黑色三連敗 發表於 23-12-2010 09:06 AM

你講付費Download地圖??

要係Xbox版面~~~遊戲買賣場~~遊戲附加內找尋