Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

RANK3
Vince 發表於 22-12-2010 10:24 AM

唔好引我啦~~~~:no:
我而家隻 rank 2 00 打雜魚時都好似切菜咁好爽, 真係唔敢想像 rank 3 同 rank 4 會係點
bbf1125 發表於 22-12-2010 10:25 AM

i like 切菜~~~~:x
我隻 oo 而家出完c4 或 c5 再駁落去可以斬成10野真係好爽  

我都想用隻勇士, 見到佢用旋風斬 ...
bbf1125 發表於 22-12-2010 10:28 AM

勇士可能用到xyz都出埋~~~:(
rank2 打一般野都 ok ... 但打 大MA 就會有小小難 ...
btw ... 琴晚試左 2隻 武者 ... 2隻都好好用 ar ...
Vince 發表於 22-12-2010 10:31 AM

武者都ok~~~我最like佢可以直線斬成排雜魚~~~:$
去到rank 3以上, 見到成個畫面無數卒魚俾你一野c技係咁打爆, 爆炸聲此起彼落, 個KO數字係咁升, 真係好爽ga. ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 11:54 AM

諗起都爽~~~:he: 下次同您地online靠您地啦~~~~:p
rank2 想打大MA, 記得裝 "小xxx巨人" 果個 pilot skill.

升爆左ZZ主角捷度的共感, 仲有個獲得金錢x  ...
getterwing2 發表於 22-12-2010 11:55 AM

機司要有skill~~~機器要有裝備~~~多d slots好似著數d~~~不過develop完1隻rank2我已經冇錢~~~捷度~~~:help:
o ... 話時話 ... 係 空中出 既 毛傷 係 唔同 地面出 既 毛傷 <= 大家知既 何 ??
rank2 打一般野都 ok ... 但打 大MA 就會有小小難 ...
btw ... 琴晚試左 2隻 武者 ... 2隻都好好用 ar ...
Vince 發表於 22-12-2010 10:31

我之前用隻rank 1 既nu 巾打魔霸都打左成半個鐘先ko 到佢, 打緊果時真係想死 :70:
o ... 話時話 ... 係 空中出 既 毛傷 係 唔同 地面出 既 毛傷
Vince 發表於 22-12-2010 12:44 PM

我知~~~阿寶隻gundam(唔記原袓定v)~~~天上出會變2支大炮狂射 :66:
我之前用隻rank 1 既nu 巾打魔霸都打左成半個鐘先ko 到佢, 打緊果時真係想死
bbf1125 發表於 22-12-2010 12:47 PM

我都係~~~~:56: 灰到~~~training既畢業mission我而家都未爆到 :56:
您唔係想用佢地嘛~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 08:42 AM

想架...不過尋日試過用渣古...好難用....
想架...不過尋日試過用渣古...好難用....
瘦雞 發表於 22-12-2010 01:14 PM

您真係走去試~~~:@ 果然係雞神~~~:he:
您真係走去試~~~ 果然係雞神~~~
黑色三連敗 發表於 22-12-2010 01:16 PM

我鍾意渣古麻...咪試下lor....佢d C技招招都一樣既...
多魯基斯2個駕駛員係咪玩巴納吉果條線架?
我鍾意渣古麻...咪試下lor....佢d C技招招都一樣既...
瘦雞 發表於 22-12-2010 01:18 PM

我都鍾意渣古~~~不過係咁多選擇下~~~未到佢出場 :unhappy: