Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

XDD ......我有D中計...

隻game 唔係想像咁好玩...我like GVG 個類..
隻game 冇skill 可然...只要onl ...
滴滴仔 發表於 20-12-2010 12:33 PM

我都話對您黎講太easy~~~一係您選hard會好d~~~~:31:

gvg其實我都好快悶~~~psp個隻d missions未玩晒已經封印左~~~~:34:

lock target~~~好似有~~~~:(
聽聞遲下有得download新機體 : 00既武士道須佐之男同unicorn既剎帝利 (呢隻正呀, 超期待 !!)
我都話對您黎講太easy~~~一係您選hard會好d~~~~

gvg其實我都好快悶~~~psp個隻d missions未玩晒已 ...
黑色三連敗 發表於 20-12-2010 12:38 PM

唔係easy or 唔 easy 問題...

可能我冇玩開巾毛.....但我覺得三國毛...個D type .好玩D..:80:

可能我冇玩開巾毛.....但我覺得三國毛...個D type .好玩D..
滴滴仔 發表於 20-12-2010 12:42 PM

其實隻 game 都唔係好關 升 lv 事 ... 因為如果有 $, 比 $ training 就可以買 經驗 ... 我有隻 加美油 ... lv 1, 比$一升 就 升到上 lv19 ....
其實隻 game 主要真係 玩 story 果邊 ga ... online mode 真係要黎 儲$ 同 儲機 ...

可能我冇玩開巾毛.....但我覺得三國毛...個D type .好玩D..
滴滴仔 發表於 20-12-2010 12:42 PM

巾毛我都係第1次玩~~~3角都差不多~~~就好似mh咁我都唔太like~~~不過買左照玩~~~希望遲d有樂趣 :34: 不過gvg好似每個制都唔同武器~~~樂趣大d :58: 希望雞兄會接您隻game啦~~~:(

隻game 唔係想像咁好玩...我like GVG 個類..

你完全冇錯, 呢隻gundam無雙的確正正係你講呢類, 俾時間煲就升到level的 切草game, 雖然你都可以練combo, 例如某d機可以c技 cancel 撞擊再連之類, 但技術性同gvg 完全冇得比.

無雙唔係集集都冇技術, 例如當年三無2猛將傳真係好難... 但呢隻巾無真係好易.

如果對gundam冇太大愛, 又想玩技術game.... 你都係趁高價賣左佢la.
其實隻 game 都唔係好關 升 lv 事 ... 因為如果有 $, 比 $ training 就可以買 經驗 ... 我有隻 加美油 .. ...
Vince 發表於 20-12-2010 01:01 PM

隻game其實係fans向多~~~haha :34: 不過我暫時覺得都ok~~~~:67:

有興趣啊
聽聞遲下有得download新機體 : 00既武士道須佐之男同unicorn既剎帝利 (呢隻正呀, 超期待 !!)
Kel_Kel 發表於 20-12-2010 12:39 PM

我都lik殺帝利~~~不過要睇幾$$先考慮lu~~~:(
隻game其實係fans向多~~~haha  不過我暫時覺得都ok~~~~
黑色三連敗 發表於 20-12-2010 01:19 PM

呢d係儲野 + 切草 game,  fans見到咁多機已經好開心了, 出一個C技+誘爆可以KO幾十部機, 當然高興la.

滴滴兄講求技術, 要求真係唔同.
你完全冇錯, 呢隻gundam無雙的確正正係你講呢類, 俾時間煲就升到level的 切草game, 雖然你都可以練comb ...
getterwing2 發表於 20-12-2010 01:19 PM

gvg都有格鬥成份~~~呢隻如您所講~~~切草~~~如果唔係gundam fans可能會放棄 :(
有興趣啊
瘦雞 發表於 20-12-2010 01:19 PM

雞兄真好人~~~:handshake:
呢d係儲野 + 切草 game,  fans見到咁多機已經好開心了, 出一個C技+誘爆可以KO幾十部機, 當然高興 ...
getterwing2 發表於 20-12-2010 01:21 PM

我未玩過暫時都有新鮮感~~~不過如果話出4我就未必買 :DD
有興趣啊
瘦雞 發表於 20-12-2010 01:19 PM

見係雞兄你...我比你P 350 場 SSF4 :71:
如真係要P我....PM 電話比我...:77:

睇下你邊日ok...再約你出來比你P :34:
你完全冇錯, 呢隻gundam無雙的確正正係你講呢類, 俾時間煲就升到level的 切草game, 雖然你都可以練comb ...
getterwing2 發表於 20-12-2010 01:19 PM

:71: right..