Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

咁你咪冇得玩街霸LOR
瘦雞 發表於 18-12-2010 01:13 PM

係呀 ~~~ 冇計啦 ~~~ 時間有限 :no: 攪到唔知好唔好dl下星期套新衫 ~~~~ :oh:
隻GAME開頭有冇多魯基斯II ,TURN-X,TURN-A同THE-O用?定要有設計圖先可以用?
係呀 ~~~ 冇計啦 ~~~ 時間有限  攪到唔知好唔好dl下星期套新衫 ~~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 01:17 PM

衫咪遲D LOR......你玩返SF時先DL
隻GAME開頭有冇多魯基斯II ,TURN-X,TURN-A同THE-O用?定要有設計圖先可以用?
瘦雞 發表於 18-12-2010 01:22 PM

應該要設計圖~~~我未玩story只過了頭2關試玩~~~見得阿寶隻 v gundam, 渣古, 老虎 :(
衫咪遲D LOR......你玩返SF時先DL
瘦雞 發表於 18-12-2010 01:24 PM

都啱~~~:)
alan就爆....但會玩多幾次
隻巾無會唔會好快悶?
D人話D地圖版版都差唔多.....
同埋今集係咪冇左宇宙戰 ...
瘦雞 發表於 18-12-2010 01:00 PM

其實真係睇你有幾愛 巾dom 我末買3之前羅反2出黎玩都覺得好玩,今次原來除左有原創story mode外,每套作品都有個history mode,我念應該係打反 原著故事 。今次仲有埋coop,我個人就真係覺得very 正!
其實真係睇你有幾愛 巾dom 我末買3之前羅反2出黎玩都覺得好玩,今次原來除左有原創story mode外,每套作品 ...
Vince 發表於 18-12-2010 02:00 PM

您想渡雞兄~~~:Q
您想渡雞兄~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 02:12 PM

TD 精神 .... 塗毒世人 .... :66:
TD 精神 .... 塗毒世人 ....
Vince 發表於 18-12-2010 02:50 PM

雞兄通常會等特價先~~~~:x
:36:跌到佢變白金版價:75:
先同幾位大佬講聲不好意思:64:

網絡連線問題,搞到尾個幾局玩不到:(

不過四人組隊,真係輕鬆殺敵,得到的MS設計圖能力值強很多:71:
先同幾位大佬講聲不好意思

網絡連線問題,搞到尾個幾局玩不到

不過四人組隊,真係輕鬆殺敵,得到 ...
williamhychan 發表於 19-12-2010 02:31

四人組隊真係易打好多, 你地未online 得我同三連敗兄兩個打果時真係一個mission 都clear 唔到 :55:

琴晚真係打得好爽, 不過大人唔比玩咁夜所以玩玩下要走人 :64:
琴晚4打真係好正,不過有d奇,有時明明我打死個大將,但又變左係第2個人打死:70:
但點白痴都唔夠打原一埸要再搵人law,搞到打完一場就散哂。真係激死:55:
琴晚4打真係好正,不過有d奇,有時明明我打死個大將,但又變左係第2個人打死
但點白痴都唔夠打原一埸要 ...
Vince 發表於 19-12-2010 11:01 AM

開局真係幾煩!!

同時我做開局時,唔知其他Name List好友,

打緊Story Mode朋友會否收到邀請短訊??

因為我Set好局後,再按X制就會邀請其他online中自己友入局

有時驚多過4人以上,搞到有人入唔到
打緊 story 都可以收到要請,但就唔可以直接係story mode 到入 online mode,要出反去自己入反去online果到先再accept…真係幾低b :70: