Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

我昨晚就係呢度買 $45x
bbf1125 發表於 18-12-2010 06:27 AM

今晚開戰~~~不過我唔太識玩~~~d制都係亂禁 :(

班癲佬琴晚玩到成3點~~~~:no:
xyz 我都戒左好耐, 最多都係講"芥蘭菜"
bbf1125 發表於 18-12-2010 06:30 AM

我最多係講"芥菜"~~~:x
回復 182# 黑色三連敗

我琴日買左, 468, 全個場4間舖有3間品切, 之後返屋企在樓下見到另一個唔識的中年男子又係拿住張poster同隻game..... 似乎呢隻野真係幾好賣.

我琴日打左至少4-5粒鐘, 齋用阿寶, 都只係去到 level 26, 故事未完, 連history mission個影都未見到.....  開發左其他一年戰爭的MS, 佢都可以用, 例如自護號.... 但開發左G Gundam都冇得用, 去買license果度又冇得買, 可能要搵到土門先可以買.

網上打時, 間中見其他人打空氣, 有時明明我打死對手, 周圍冇其他人爭食, 但show出來係其他人打死.

不過上網打時, 拿的金錢真係多d, 拿到的設計圖亦好 ..d.... 同一款MS的設計圖都有唔同, 可以強化的次數唔同, 連機體基本數據 (格鬥/射擊/防禦, etc) 都唔同.
今晚不如打巾無3  la...
開頭2版冇咩癮, 正式玩時可以選自己識人同機, 開始覺得好玩.
回復  黑色三連敗

我琴日買左, 468, 全個場4間舖有3間品切, 之後返屋企在樓下見到另一個唔識的中年男 ...
getterwing2 發表於 18-12-2010 10:11 AM

我昨晚排我前頭都係買呢隻~~~~可能香港多高達死忠~~~~:x 不過張poster比想像中好~~~我用左黎塾飯枱~~~:he:

4-5個鐘都未完1個history mission~~~:69: 死囉~~~邊樹有咁多時間~~~~:26: g gundam ~~~ i like it ~~~~ 有冇god gundam~~~:34:

上網打照您咁講可能有bugs~~~~:58: 點解您咁快上手~~~我今早玩一陣都手忙腳亂~~~:30: 而且暈眩度上昇~~~:72: 我隻zz同重炮幾時出~~~~:56:
今晚不如打巾無3  la...
開頭2版冇咩癮, 正式玩時可以選自己識人同機, 開始覺得好玩.
getterwing2 發表於 18-12-2010 10:15

你幾點 online.
我昨晚排我前頭都係買呢隻~~~~可能香港多高達死忠~~~~ 不過張poster比想像中好~~~我用左黎塾飯&#2654 ...
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 10:18

我琴晚玩左頭兩關都玩左成兩個鐘, god 就未有但就有 MASTER, 只不過阿寶用唔到o

我買果時後面有個哥仔又係話要一隻巾無3, 呢隻真係幾多人買o
我岩岩係好景見到 45x
Vince 發表於 17-12-2010 07:08 PM

:shiny:...下午去MK睇下先:34:
我昨晚就係呢度買 $45x
bbf1125 發表於 18-12-2010 06:27 AM

Xdd.....昨天我就係冇問呢間價 :55:....
xyz 我都戒左好耐, 最多都係講"芥蘭菜"
bbf1125 發表於 18-12-2010 06:30 AM

咁C文 :58:
我入左~~~今朝玩左強迫過2關~~~我就差d過唔到~~~ 不過對您玩慣mh可能覺得好easy~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 08:41 AM

又關MH 事 :34:

咁我玩咪..SO SO EASY :58:
咁您呢~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 08:41 AM

我估雞兄唔買住 :67:

隻ALAN未玩完
Xdd.....昨天我就係冇問呢間價 ....
滴滴仔 發表於 18-12-2010 10:47

去睇槍同車都唔順便上去望望 :@
咁C文
滴滴仔 發表於 18-12-2010 10:48

唉! 冇辨法年紀大, 呢到野都係留返比d 後生仔la :x
你幾點 online.
bbf1125 發表於 18-12-2010 10:31 AM

佢好夜架~~~:66:

起碼成12點~~~:66: