Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

我諗早我極都要10點~~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 11:17 AM

我今晚同老媽子睇7點幾 蝦你老實,

所以如果無雙開戰最快都11點
我今晚同老媽子睇7點幾 蝦你老實,

所以如果無雙開戰最快都11點
williamhychan 發表於 18-12-2010 11:21 AM

老人家都睇哈利~~~:@

11點冇問題~~~~網打ok嘛~~~有冇lag得好勁~~~~:?
回復  黑色三連敗

我琴日買左, 468, 全個場4間舖有3間品切, 之後返屋企在樓下見到另一個唔識的中年男 ...
getterwing2 發表於 18-12-2010 10:11 AM

wing 兄 LV 升得咁快? 我打左 2 日, 殺那 都係 20 lv ja ... 不過中間又有玩過 牙寶 ...
我琴晚同 fd 打, 我又唔覺得 LAG wor .... 仲好順 wor ... 會唔會係 ISP 問題???
幫您唔到~~~可能係dlc~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 08:39 AM

100% 唔係 ... 我琴晚玩 story mode 時 見過佢一次 ... 可惜羅唔到 開發卡 !!:*
有上....好景&信仔...

信仔良品一定貴過好景良品

可能租金問題
滴滴仔 發表於 18-12-2010 10:58 AM

唔係 ga ... 有時 信仔良品 平 d, 又時又 好景良品 平 dga ... 所以我通常去晒 2間 睇 ga ....
威廉兄,vince兄同getter兄~~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 11:12 AM

kakaa ... 我地都冇一齊打 ... 咁岩我個 fd 同我玩緊 ...
話時話 ... 大家最好打下 story mode 羅下人 同 升下唔同人 ... 因為如果 co-op 時 ... 用一 d lv 1 既人同機 .. 你係可以唔洗打的 ... 因為敵人 d 大將 係打好耐都唔死的 ... :70:
wing 兄 LV 升得咁快? 我打左 2 日, 殺那 都係 20 lv ja ... 不過中間又有玩過 牙寶 ...
我琴晚同 fd 打 ...
Vince 發表於 18-12-2010 11:58 AM

佢係電玩高手黎~~~:he:
100% 唔係 ... 我琴晚玩 story mode 時 見過佢一次 ... 可惜羅唔到 開發卡 !!
Vince 發表於 18-12-2010 12:00 PM

您地d進度咁快架~~~又冇時間玩點跟 :help:
唔係 ga ... 有時 信仔良品 平 d, 又時又 好景良品 平 dga ... 所以我通常去晒 2間 睇 ga ....
Vince 發表於 18-12-2010 12:03 PM

我太懶~~~唔差太多都殺 :he:
kakaa ... 我地都冇一齊打 ... 咁岩我個 fd 同我玩緊 ...
話時話 ... 大家最好打下 story mode 羅下人 ...
Vince 發表於 18-12-2010 12:09 PM

我仲以為您地coop玩緊~~~差不多時間offline~~~:(

唔緊要bbf兄都係咁上下lv~~~最多一齊做太空垃圾~~~~:x
我估雞兄唔買住

隻ALAN未玩完
滴滴仔 發表於 18-12-2010 10:50 AM

alan就爆....但會玩多幾次
隻巾無會唔會好快悶?
D人話D地圖版版都差唔多.....
同埋今集係咪冇左宇宙戰?
alan就爆....但會玩多幾次
隻巾無會唔會好快悶?
D人話D地圖版版都差唔多.....
同埋今集係咪冇左宇宙戰 ...
瘦雞 發表於 18-12-2010 01:00 PM

其實都會好快悶~~~我覺得咋~~~通常呢d game玩1個月左右差不多~~~~:unhappy:
其實都會好快悶~~~我覺得咋~~~通常呢d game玩1個月左右差不多~~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 01:03 PM

你既一個月咪玩4~5次到?
你既一個月咪玩4~5次到?
瘦雞 發表於 18-12-2010 01:05 PM

咁又唔係~~~我朝朝都玩嘛~~~不過冇得中途save就麻煩d~~~:(
咁又唔係~~~我朝朝都玩嘛~~~不過冇得中途save就麻煩d~~~
黑色三連敗 發表於 18-12-2010 01:09 PM

咁你咪冇得玩街霸LOR