Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

開局真係幾煩!!

同時我做開局時,唔知其他Name List好友,

打緊Story Mode朋友會否收到邀請短訊? ...
williamhychan 發表於 19-12-2010 12:49 PM

我諗太多人時要分2組~~~但得2人一組又好似唔夠揪同唔夠時間 :(
打緊 story 都可以收到要請,但就唔可以直接係story mode 到入 online mode,要出反去自己入反去online果到 ...
Vince 發表於 19-12-2010 01:12 PM

真係好低b~~~~:53:
我都依家都只得rank2設計圖... 你地有冇rank3, rank4?

呢隻真係俾想像中好玩.

版圖版版差唔多, 我暫時 ...
getterwing2 發表於 19-12-2010 09:22 PM

都ok好玩~~~點先知自己rank幾~~~:?
我由頭到尾只玩阿寶
getterwing2 發表於 19-12-2010 09:25 PM

會好快悶喎~~~:@
已有設計圖3, 4
專攻兩個人物 : 阿寶level 3x, 巴納吉level 26
不過我唔係好明d設計開發個度係點樣
同埋 ...
Kel_Kel 發表於 19-12-2010 09:35 PM

3x~~~好快我仲係20左右~~~:60:

設計圖我放棄左d弱~~~留番d強~~~其實可以留意賣幾錢都知邊張弱d~~~~:)

history仲未發現到點開出黎~~~:(
我個阿寶都係level 3x, 但都係得 rank 2.... 再研究下先.
getterwing2 發表於 19-12-2010 10:14 PM

您都3x~~~好快 :help:
已有設計圖3, 4
專攻兩個人物 : 阿寶level 3x, 巴納吉level 26
不過我唔係好明d設計開發個度係點樣
同埋 ...
Kel_Kel 發表於 19-12-2010 09:35 PM

設計圖 果到 ...
每一個 設計圖 有一個 基本既 可 upgrade 次數 ...
即如果一張 基本 數值好高, 但只可以 upgrade 1 次的 設計圖, 應該唔夠 比佢 基本數值 低 d d, 但 "可 upgrade 次數" 多既 好.
anyway ... 仲知就係睇 最貴果個 就 upgrade 果個就得 ... 而基本上 rank 2 果 d ... 就唔好晒 $ upgrade la ... 等 rank 3 設計圖 ...

成就要咩all history
d 個應該係完成晒 果 d 有 history mode 既機 就自動完成既 成就 ... 應該都要打反好長好長既時間 ... :shy:
我念羅 parts 應該同 mission 個 難度有關, 可能要打 d 多 星 d 既同埋 set 去 hard.
仲有, 機C 有個 sk ...
Vince 發表於 20-12-2010 09:49 AM

我打normal都好快玩完~~~主要係補血d items唔出現~~~easy爽好多 :34:
咁快 100ace 同擊破10000機  我而家都只係 3x ace 同擊破 2xxx 機
bbf1125 發表於 20-12-2010 10:26 AM

首先你要有機司可以用到, 然後用佢打5次mission, 就可以買license.  
即是話, 如果你冇土門, 就算你拿到G Gundam都冇人可以用到.

呢隻game好奇怪, 阿寶可以駕駛一年戰爭時自護軍果d單眼MS, 但原著內曾經用過的guncannon就唔識用...... 明明諗住試下呢隻大鐵牛.....
琴晚已經打左幾舖滿o西星的 大MA online mission,   都係冇.

明明已經打左一大堆 "紀念mission",  咩 ...
getterwing2 發表於 20-12-2010 10:07 AM

您係新類型人黎架~~~咁癲~~~~:Q
都ok好玩~~~點先知自己rank幾~~~
黑色三連敗 發表於 20-12-2010 11:13 AM

打完羅設計圖時, 睇最後果個 數 ...
.... 咁就要 search 下先 ... 睇下有冇人講 la ...
話時話 ... 我想問, 點用 開發左 果 d 新機 ???
...
Vince 發表於 20-12-2010 10:15 AM

您可能要用reborn個人玩幾關~~~再買牌照~~~我而家有高達,v高達同獨角獸都可以俾其他人用~~~不過我未試過得唔得~~~因我只買了牌照 :(
咁快 100ace 同擊破10000機  我而家都只係 3x ace 同擊破 2xxx 機
bbf1125 發表於 20-12-2010 10:26 AM

都唔差喎~~~:^
相信要買license..........
Kel_Kel 發表於 20-12-2010 10:26 AM

應該係~~~:DD
好似要買左 licence 其他人先可用其機o
bbf1125 發表於 20-12-2010 10:27 AM

係呀~~~:DD