Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

呢次聽講可以set private slot, 有d 位指定俾frd入, 有d位公開俾其他人入.   不過打完一局會強制散band ...
getterwing2 發表於 17-12-2010 12:10 PM

咁低b~~~咁打1次又要invite人join過~~~好麻煩喎 :unhappy:
可能初回限定先有~~~我驚好似sf咁  poster就冇所謂~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 12:18 PM

行貨隻隻都有

你認住個Gundam無雙3 行貨中文包裝

盒面有黃色Label仔寫住,特典附送下載機體(盒裡)

裡面有張白卡,印有武者 Gundam MarkII 樣子,最底行有Code Number

照卡上指示輸入Download就搞掂,

情形好似你初玩Forza 3送的下載車

但Xbox 360包裝盒邊 寫"鋼彈無雙3":34:
咁低b~~~咁打1次又要invite人join過~~~好麻煩喎
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 12:20 PM

而家真係唔知 ... 你地快 d 買, 買左未可以試 law ...
話時話 ... 記得插埋 o米 玩牙 ... kakaaa
行貨隻隻都有

盒面有黃色Label仔寫住,特典附送下載機體(盒裡 ...
williamhychan 發表於 17-12-2010 12:32 PM

kakaa ... e 你唔講, 我都冇發覺 bor ... 不過算 la ... 好玩就得 ...
話時話 william兄, 我有冇你 xbl acc ???
kakaa ... e 你唔講, 我都冇發覺 bor ... 不過算 la ... 好玩就得 ...
話時話 william兄, 我有冇你 xbl ...
Vince 發表於 17-12-2010 12:45 PM

我都唔肯定,

你可以add我個Xbox live Gamertag

佢地Add到我都係玩Forza
行貨隻隻都有

盒面有黃色Label仔寫住,特典附送下載機體(盒裡 ...
williamhychan 發表於 17-12-2010 12:32 PM

咁我要認住行貨先好買啦~~~:p thx~~~~:)
而家真係唔知 ... 你地快 d 買, 買左未可以試 law ...
話時話 ... 記得插埋 o米 玩牙 ... kakaaa
Vince 發表於 17-12-2010 12:33 PM

我買左都會試下~~~不過用咪就......:(
話時話 william兄, 我有冇你 xbl ...
Vince 發表於 17-12-2010 12:45 PM

您可能冇喎~~~因為您冇一齊玩forza~~~:DD 威廉兄快d pm 俾vince兄啦~~~:x
您可能冇喎~~~因為您冇一齊玩forza~~~ 威廉兄快d pm 俾vince兄啦~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 01:09 PM

基本上唔駛pm啦

我個簽名檔 已經透露左:34:
回復 129# williamhychan

咁又係喎~~~:he: 同moody兄一樣~~~:x
我都唔肯定,

你可以add我個Xbox live Gamertag

佢地Add到我都係玩Forza
williamhychan 發表於 17-12-2010 12:52 PM

william兄, 岩岩 add 左你!! thx :34:
我買左都會試下~~~不過用咪就......
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 01:07 PM

kakaa ... 其實 打 online co-op .... communication 好重要 ...
http://www.youtube.com/watch?v=Z7P0phyE2to&feature=related
william兄, 岩岩 add 左你!! thx
Vince 發表於 17-12-2010 01:59 PM

接受左了
食之前買穩陣~~~唔係可能會收鋪~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 11:29

因我多數都會遲到, 如果再去買埋隻game 一定比人殺左都似 :cool:
kakaa ... 其實 打 online co-op .... communication 好重要 ...
Vince 發表於 17-12-2010 14:03

如果開咪我驚到時會不停咁 xxyz.....  :34: