Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

大家打SF4都好暢順, 我諗條線應該冇大問題.   

最大問題可能係隻game個介面係日文, 我唔識睇. 而且聽講個 ...
getterwing2 發表於 17-12-2010 10:48 AM

no ... 其實唔洗成日 選 唔同人 ... 今次係玩 陣形 ...
for example ...
牙寶 同 殺那 係 同一陣形, 如果果一版唔係 指定人物 的話, 你就可以用 牙寶 或者 殺那 去 clear 佢. 而如果你果時係 選左 殺那, 果一版又要 指定人物 "牙寶" 先開到的話 ... 隻 game 會 自動 幫你選反用 牙寶.
我今晚都出旺角同外父食飯, 睇下食完飯有冇時間今晚買埋
bbf1125 發表於 17-12-2010 11:17 AM

食之前買穩陣~~~唔係可能會收鋪~~~:DD
我琴晚 mk 買的, 47x 有埋 poster. 個價由 47x~48x (xbox版)
大家打SF4都好暢順, 我諗條線應該冇大問題.   

最大問題可能係隻game個介面係日文, 我唔識睇. 而且聽講個 ...
getterwing2 發表於 17-12-2010 10:48 AM

日本game唔係第一次

當年打隻Chromehounds都係咁情況

要局主開了房,幾餘人才可入局,還要每次都是這樣,

兼且不能開私家房,隨時有外人入房
我琴晚 mk 買的, 47x 有埋 poster. 個價由 47x~48x (xbox版)
Vince 發表於 17-12-2010 11:29 AM

ok喎~~~:shiny:
好想買, 但今個月已經超支, 聖誕禮物都未買....:help:

唔通真係要賣左隻PG SF 黎套現....
日本game唔係第一次

要局主開了房,幾餘人才可入局,還要每次都是 ...
williamhychan 發表於 17-12-2010 11:31 AM

冇得開私家房~~~~:@ 呢隻有改善掛~~~:(
有chok樣~~~~掂喎  不過畫面正係加速想買o既衝動~~~

mission mode~~~希望唔係好似gvg咁~~超 ...
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 11:22 AM

佢冇 mission mode ga ... 我意思係佢 story mode 係 一個個 mission 咁玩 ... 講講下 story mode 變左 mission mode ja ... kakaaa :(
佢冇 mission mode ga ... 我意思係佢 story mode 係 一個個 mission 咁玩 ... 講講下 story mode 變左 m ...
Vince 發表於 17-12-2010 11:43 AM

oic~~~誤會左tim~~~:( 您個隻係咪有特典架~~~:58:
好想買, 但今個月已經超支, 聖誕禮物都未買....

唔通真係要賣左隻PG SF 黎套現....
moodyblues 發表於 17-12-2010 11:36 AM

您買左pg~~~唔怪得知啦~~~:Q
oic~~~誤會左tim~~~ 您個隻係咪有特典架~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 11:46 AM

特典 係咩 ???
我果隻係 送 3d poster, 入面有 download code 送 頑太武 同 mk2 ...
特典 係咩 ???
我果隻係 送 3d poster, 入面有 download code 送 頑太武 同 mk2 ...
Vince 發表於 17-12-2010 11:55 AM

咪就係隻dl code囉~~~:DD
咪就係隻dl code囉~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 12:02 PM

唔會冇 ga wor ... 係隻 game 入面, game 鋪最多都係 秋起 張 poster ja ... 唔會開隻 game 既 ...
日本game唔係第一次

要局主開了房,幾餘人才可入局,還要每次都是 ...
williamhychan 發表於 17-12-2010 11:31 AM

呢次聽講可以set private slot, 有d 位指定俾frd入, 有d位公開俾其他人入.   不過打完一局會強制散band, 要大家再search人再join, 呢個設計好低B

其實日本仔d街機車game 都識得等人join o西之後, 以"投票" 方式選玩邊關, 但家用機online仲係咁低能.... 呢d唔係技術問題, 係冇common sense的低能問題
唔會冇 ga wor ... 係隻 game 入面, game 鋪最多都係 秋起 張 poster ja ... 唔會開隻 game 既 ...
Vince 發表於 17-12-2010 12:06 PM

可能初回限定先有~~~我驚好似sf咁 :( poster就冇所謂~~~:he: