Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

http://www.ruliweb.com/data/rulinews/read.htm?num=17967

有片睇.  AI好似真係勁左.
http://www.ruliweb.com/data/rulinews/read.htm?num=17967

有片睇.  AI好似真係勁左.
回復 32# getterwing2

好左好多 wor ... d 人識過黎打你 ... 再唔係 on居居 企係到 !!

ps 如果覺得 getter兄 果個 site 太慢, 可以去 d 到 http://www.youtube.com/watch?v=vwwpKppV64U
ガンダム無双3 (Gundam Musou 3) [PV]

http://www.youtube.com/watch?v=wAOx3B0TZ28
ガンダム無双3 (Gundam Musou 3)
williamhychan 發表於 18-9-2010 10:39 PM

未玩睇都覺得有d暈~~~~:30:
ガンダム無双3 (Gundam Musou 3)
williamhychan 發表於 18-9-2010 10:39 PM

正 牙 ... 真係最緊要加埋 coop ... mission coop 都殺牙 ...
見佢有一到可以 call 隻 重高達 出黎 ... 唔知係唔係有得用呢 :58:
正 牙 ... 真係最緊要加埋 coop ... mission coop 都殺牙 ...
見佢有一到可以 call 隻 重高達 出黎 . ...
Vince 發表於 21-9-2010 12:59 PM

冇講, 但之前有情報話上集出現的所有機體, 今集都可以操作. 唔知包唔包MA.

但重高好慢... 有得用都未必好woo
冇講, 但之前有情報話上集出現的所有機體, 今集都可以操作. 唔知包唔包MA.

但重高好慢... 有得用都未 ...
getterwing2 發表於 21-9-2010 03:41 PM

對牙 getter 兄 ... 重高好慢... 如果有得用都 "必定" 唔好 ... 即係好似 機戰咁 ... 電腦用時就可以 一打十 ... 你自己用時, 渣古 都打到你 嘔血 ...

但重高好慢... 有得用都未 ...
getterwing2 發表於 21-9-2010 15:41

調轉諗,有多D機體用點都係好的,唔好用最多唔用
其實 都係一貫無雙玩法
高達黎玩 ok正
第一隻試 唔好唔出奇
但第三隻已經好ok 我玩左 14x 個小鐘
打下練下d機 儲 齊 parts咁囉
第3隻多左幾部機好呀
又有x 支持 但我無2部新主機呢 :sad:
其實 都係一貫無雙玩法
高達黎玩 ok正
第一隻試 唔好唔出奇
但第三隻已經好ok 我玩左 14x 個小鐘
打下練 ...
分手勿語仔 發表於 29-9-2010 10:34 AM

我覺得, 如果你鍾意打機, 360同PS3其中至少要買一部.  依家好多game真係比PS2時代進步好多, 已經有好多好值得玩的大作跌到好平.
我覺得, 如果你鍾意打機, 360同PS3其中至少要買一部.  依家好多game真係比PS2時代進步好多, 已經有好多 ...
getterwing2 發表於 29-9-2010 11:03 AM

一定要入番部~~~:he:

您唔係去旅行咩~~~:p
一定要入番部~~~

您唔係去旅行咩~~~
黑色三連敗 發表於 29-9-2010 11:06 AM

聽朝先出發~
聽朝先出發~
getterwing2 發表於 29-9-2010 11:27 AM

真開心可以去享受美食~~~~:$
真開心可以去享受美食~~~~
黑色三連敗 發表於 29-9-2010 11:33 AM

早兩日忙到PK.... 夜晚做到11:30,  12:30............... 不過我日後靠freelance, 有得做即係有錢收, 好事~