Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

早兩日忙到PK.... 夜晚做到11:30,  12:30............... 不過我日後靠freelance, 有得做即係有錢收, 好 ...
getterwing2 發表於 29-9-2010 12:09 PM

咁夜~~~~:Q

咁又係~~~有時freelance搵錢好過正職~~~~:$
冇正職得freelance就唔係咁講la, 一來冇公司保險, 而且萬一屋企電腦有咩冬瓜豆付就閣下自理, 放假又手停口停...........
冇正職得freelance就唔係咁講la, 一來冇公司保險, 而且萬一屋企電腦有咩冬瓜豆付就閣下自理, 放假又手停口停 ...
getterwing2 發表於 29-9-2010 12:43 PM

有正識再加freelance真係好正~~~:$

手停口停~~~最驚呢樣野 :69:
我覺得, 如果你鍾意打機, 360同PS3其中至少要買一部.  依家好多game真係比PS2時代進步好多, 已經有好多 ...
getterwing2 發表於 29-9-2010 11:03 AM

想玩 無錢嗎>.<"
好在有d fd 有時都叫下我去打 過下癮囉
有時 有左未必成日玩 反而你無 會心思思cccc
窮 無計 哈哈
如果無Delay,應該聖誕前有得玩:)

http://gundam-musou.jp/

上日本樂天都見到 PS 3 & Xbox 360有預約

&#12460;&#12531;&#12480;&#12512;無&#21452;3 PS 3版 &  Xbox360版 【予約特典:&#12480;&#12454;&#12531;&#12525;&#12540;&#12489;&#12497;&#12473;&#12527;&#12540;&#12489;(武者&#12460;&#12531;&#12480;&#12512;&#12539;武者&#12460;&#12531;&#12480;&#12512;Mk-II】

商品情報
&#12539;&#30330;&#22770;日:2010年12月16日
&#12539;予約締切日:2010年12月10日
如果無Delay,應該聖誕前有得玩

上日本樂天都見到 PS 3 & Xbox 360有預約

&#12460;&#12531 ...
williamhychan 發表於 10-10-2010 05:43 PM

原來武者高達要password~~~:@
原來武者高達要password~~~
黑色三連敗 發表於 11-10-2010 08:26 AM

依家的消息係... 有password可即用, 冇password只要慢慢打都有得用.

但我對呢2隻野冇興趣....冇影響.
依家的消息係... 有password可即用, 冇password只要慢慢打都有得用.

但我對呢2隻野冇興趣....冇影響 ...
getterwing2 發表於 11-10-2010 09:56 AM

到時打sf打得悶悶地可以玩下呢隻~~~:DD
到時打sf打得悶悶地可以玩下呢隻~~~
黑色三連敗 發表於 11-10-2010 10:43 AM

........... 我怕呢隻仲快悶.... 不過卡通feel真係吸引d

我都應該買, 睇下幾時買咁解.
........... 我怕呢隻仲快悶.... 不過卡通feel真係吸引d

getterwing2 發表於 11-10-2010 10:51

呢隻我反為未必會買, 因玩過1同2 真係覺得好悶, 除非可以online 玩

getterwing2 發表於 11-10-2010 10:51 AM

我見d畫面幾靚~~~如果好快悶就唔玩lu~~~:unhappy:
呢隻我反為未必會買, 因玩過1同2 真係覺得好悶, 除非可以online 玩
bbf1125 發表於 11-10-2010 11:54 AM

今集不可以online一齊玩~~~係就更加唔玩lu~~~:o
睇片見d敵兵都仲係呆呆地,唔多掂喎......
希望今集成就易開D...
唔好磨我咁多時間..  :34: