Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

自從玩過戰國後, 而家開始對無雙冇咁大興趣o
bbf1125 發表於 9-9-2010 04:43 PM

戰無我都玩過一輪.   三無就基本上2代至大蛇2/無雙6都有玩, 都幾悶.

不過巾無如果轉cel shading, 又真係有online co-op的話, 都可能玩得過, 睇到時review la.

聽講話遲過日版出的美版巾無2都有online co-op, 如果係真, 咁巾無3有online co-op都唔出奇.
買左第1集! 打打下已經唔想打!
當年仲用左 $299 買! :42:
第2集無視! :38:
第3集! (仲有得出既:@
早1,2月勁搵無雙2, 但搵晤到; 而家就等3....:73:
oh.... 你成日都見到有無雙2, 如果你早兩個月係度出post, 我會話你知邊度有.....

不過依家應該唔會有人入無雙2了.

搵到圖一張 ... 個人覺得都唔錯丫.
搵到圖一張 ... 個人覺得都唔錯丫.
Vince 發表於 14-9-2010 12:48 PM

畫面係唔差~~~:handshake:
巾無一向的畫面ok的, 問題係aI太低, boss血太厚, 太悶, 收集要素要你重複打相同版數太多次.
巾無一向的畫面ok的, 問題係aI太低, boss血太厚, 太悶, 收集要素要你重複打相同版數太多次.
getterwing2 發表於 14-9-2010 03:14 PM

對 ... 我有玩 2 ... 希望今次好 d ...
如果可以 2 play co-op ... 一定第一時間買
對 ... 我有玩 2 ... 希望今次好 d ...
如果可以 2 play co-op ... 一定第一時間買
Vince 發表於 14-9-2010 03:20 PM

如果有真係可以考慮下~~~:78:
到時組隊
到時組隊
getterwing2 發表於 14-9-2010 04:10 PM

冇問題~~~:34:
12月出街, 真係何其快速.

咁咪好law, 差唔多搞掂先公布, 唔駛大家等咁耐.
12月出街, 真係何其快速.

咁咪好law, 差唔多搞掂先公布, 唔駛大家等咁耐.
getterwing2 發表於 16-9-2010 02:13 PM

真係快~~~不過12月應該好多選擇 :58:
冇咩留意..,.,.. 12月仲有咩game出?
冇咩留意..,.,.. 12月仲有咩game出?
getterwing2 發表於 16-9-2010 03:52 PM

好似有芒亨~~~不過唔太記得係唔係~~~其他等我望望game書回憶下先 :DD