Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

昨晚落信和看看有否偷步推出

聽到行貨今天有貨
williamhychan 發表於 16-12-2010 10:37 AM

我等白老鼠報告~~~~:34:
聽講: 原來online 易d 拿錢同rare 設計圖.... 但online 會少好多卒, 好快一局

你地諗住幾時買?  我都心郁

我5 Fish找3 草入左

灣仔商場

聽講: 原來online 易d 拿錢同rare 設計圖.... 但online 會少好多卒, 好快一局

你地諗住幾時買?  我都心郁 ...
getterwing2 發表於 16-12-2010 07:28 PM

唔好念 ... 早買早享受 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
本來諗住400樓下先買, 但見到你地個個都話買, 個幾十蚊豪比佢星期六出去買 :*
你班友....... 搞到我都想一得閒出街即買
暫時用Gundam DX試玩

今次Story Mode同以往有唔同,以往跟動畫故事,

今次混合各作品,似前兩集的Misson Mode,搞到我開頭打,摸不著頭腦

開發強化機械/License/ Skill 都是要賺資金來購入不似以往用經驗值

Online Mode未組到隊,所以未試到,但見到已經有八九任務打

你地諗住幾時買?  我都心郁 ...
getterwing2 發表於 16-12-2010 07:28 PM

快則今日~~~:34:
我5 Fish找3 草入左

灣仔商場
williamhychan 發表於 16-12-2010 08:03 PM

抵喎!~~~:shiny:
唔好念 ... 早買早享受 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vince 發表於 16-12-2010 08:05 PM

魔鬼~~~:^
本來諗住400樓下先買, 但見到你地個個都話買, 個幾十蚊豪比佢星期六出去買
bbf1125 發表於 16-12-2010 08:38 PM

冇人陪滴兄打sf~~~:he:
你班友....... 搞到我都想一得閒出街即買
getterwing2 發表於 16-12-2010 09:28 PM

我都係被人毒咋~~~:help:
暫時用Gundam DX試玩

今次Story Mode同以往有唔同,以往跟動畫故事,

今次混合各作品,似前兩集的Misson ...
williamhychan 發表於 17-12-2010 01:35 AM

我冇玩過以前個d~~~您覺得可玩性如何~~~:?
我玩過以前果2集, 講真, 係好快悶......  所以上集我都只係去friend度玩, 自己冇買.

不過今集畫面用左我鍾意的卡通風格, 所以我原本諗住跌價就買.   但我竟然o係呢個街霸o既地頭中左有人刻意放出來o既巾dom毒,,,,,, 又話組隊玩...... 所以都諗住今日買....
我玩過以前果2集, 講真, 係好快悶......  所以上集我都只係去friend度玩, 自己冇買.

不過今集畫面用左我 ...
getterwing2 發表於 17-12-2010 09:33 AM

通常我玩呢d game都好快悶~~~因為冇得chok~~~所以通常都唔買~~~之前玩gundam vs gundam都唔係太好玩~~~~不過見話組隊~~~咁又另計 :( 最大幾多人一隊~~~會唔會上下畫面~~~~:?