Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

咁都被你睇到

基本上肯磨時間,北斗D成就好易取到

反而 Forza 3 就磨了一整年先過第六 ...
williamhychan 發表於 17-12-2010 02:55 PM

咁巾毛肯磨o既話~~~應該有機攞1000 :$
肯磨時間
Vince 發表於 17-12-2010 03:01 PM

咁呢隻您有冇愛先~~~:he:
高達無雙 3 成就列表

Bounty Hunter             Obtain more than 10,000 G

Ascent of Ang ...
williamhychan 發表於 17-12-2010 03:16 PM

咁多~~~history missions~~~:(
ha ... 話時話 ... 今次成就咁好死出 英文 既呢 ...
會唔會遲 d 整隻 英文版 ...
Vince 發表於 17-12-2010 03:41 PM

高達日文親切d~~~:D
咁呢隻您有冇愛先~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 04:38 PM

巾毛 <= 有 d 有, 又有 d 冇 law ...
自問我真係有 d 高達係冇睇過 ...
好似 turn A <= 我係 接受唔到 果 d law ...
X 同 V <= 我又同佢地唔係咁熟 ...
我同威廉兄都有玩過用咪~~~但成日聽唔到野~~~而且講得好細聲~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 04:26 PM

e ... 應該唔會 ga wor ... 有冇插實 同埋係唔係 set 到最大聲 ???
牙 ... 你好似係用 xb 原裝 差電 ga 何 ??? 咁好大機會係 你舊電 就死 唔夠力 ... 試下用反 普通差電!!
巾毛
Vince 發表於 17-12-2010 04:45 PM

XAV~~~我都覺得麻麻地好睇~~~不過佢d歌就唔錯 :DD

不過您係成就派喎 :he:
e ... 應該唔會 ga wor ... 有冇插實 同埋係唔係 set 到最大聲 ???
牙 ... 你好似係用 xb 原裝 差電 g ...
Vince 發表於 17-12-2010 04:50 PM

我用番sf個手制會唔會好d~~~:? 因為佢唔駛差電~~~:( 不過我個咪唔知去左邊~~~:49:
魔鬼再次出現~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 04:30 PM

我"理性分析" ja ... :p
我"理性分析" ja ...
Vince 發表於 17-12-2010 04:56 PM

但冇左"人性分析"呢~~~:he:
XAV~~~我都覺得麻麻地好睇~~~不過佢d歌就唔錯

不過您係成就派喎
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 04:50 PM

成就派 <= 只係追求 ga ja ... 唔代表成功 ga ma ...
好似 拜金派 <= 都只係想 搵 $ ... 唔代表一定 搵到 $ ga ma ...
我個人都冇咩 耐性 ... 又 貪新忘舊 ... 好難 1k 成就 ... :35:
我用番sf個手制會唔會好d~~~ 因為佢唔駛差電~~~ 不過我個咪唔知去左邊~~~
黑色三連敗 發表於 17-12-2010 04:53 PM

應該好 d ... 如果都有問題就你個 o米 神左 ... 但 d 個 機會 細 d
成就派
Vince 發表於 17-12-2010 05:15 PM

或者呢隻好易玩呢~~~1k冇難度 :he:
應該好 d ... 如果都有問題就你個 o米 神左 ... 但 d 個 機會 細 d
Vince 發表於 17-12-2010 05:16 PM

不過都要搵番個咪先~~~:(
Vince 發表於 17-12-2010 05:16 PM

係我問題都唔奇

因為我有兩隻同款咪,其中一隻係初版行機,

初版咪~個Mic位變軟左,可能都接觸不良

同朋友交談他們都說細聲,換另一個Mic就大聲D