Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

O甘甩法 (白色係接觸位).... 試過AA 都黏唔到, 一裝個頭又係飛出O黎...  PUTTY 又唔夠實 (唔知係唔係因 ...
riisdi 發表於 5-10-2013 09:23 PM

AA膠得唔得~~~~{:1_237:}
呢隻Brave合金無敵飛天俠電極號...一直等佢好似CM's一貫做法出金屬色版...
但差唔多成年都冇公佈...出既 ...
人仔貓 發表於 29-9-2013 09:53 PM

CM都唔知係唔係就執粒。。。。。。沒乜新product、blog又唔更新。。。。。。。
O甘甩法 (白色係接觸位).... 試過AA 都黏唔到, 一裝個頭又係飛出O黎...  PUTTY 又唔夠實 (唔知係唔係因 ...
riisdi 發表於 5-10-2013 09:23 PM

哇,又來sad貨。。。。。。。見到白色位,又想起我隻brave合金bosspalder扭斷手腕。。。。。。:56:
AA膠得唔得~~~~
黑色三連敗 發表於 5-10-2013 11:27 PM

AA 唔得呀... 佢個DESIGN (或者淨係我果件)根本有問題... 個下巴係會項到條頸, 然後俾條頸推飛...

我一開始唔知個盾要除左個頭先可以裝, 所以試過唔裝個盾係背脊, 個頭係O岩O岩裝到, 不過完全郁唔到, 所以我亦好清楚用幾多力... 不過裝左盾個盾係會頂住D 頭髮, 所以個頭會"DUP" 左.... 因此.... :69:

可能係個別問題... 佢D 位預得O甘少, 係廠組件果時落多少少膠水墊厚左或者黏歪少少都唔O岩位....
飛面~~~~我又冇喎~~~
黑色三連敗 發表於 5-10-2013 11:26 PM

敗兄個咆哮頭易唔易裝? 裝左落去有無空位郁?
舊物重玩
gazza1211 發表於 6-10-2013 02:39 AM

十卜ED~~~~:$
riisdi 發表於 6-10-2013 08:57 AM

我記得好OK喎~~~~唔通QC問題~~~~:(不過郁就唔多郁到~~~{:1_237:}

AA 唔得呀... 佢個DESIGN (或者淨係我果件)根本有問題... 個下巴係會項到條頸, 然後俾條頸推飛...

我 ...
riisdi 發表於 6-10-2013 08:55 AM

咁可能真係QC問題~~~~:cool:
我輕輕的來、我輕輕的推∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼{:1_203:}

等待基友 S2010 出報告∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼:he:
我輕輕的來、我輕輕的推∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

等待基友 S2010 出報告∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼ ...
gazza1211 發表於 10-10-2013 11:00 AM

我既報告如下:

無可奉告
riisdi 發表於 6-10-2013 08:57 AM

試試用風筒吹坑位十零秒再裝...應該容易些....
舊物重玩
gazza1211 發表於 6-10-2013 02:39 AM

太過份, 我六神同金毛琴日先正式合體!
太過份, 我六神同金毛琴日先正式合體!
luciferdark 發表於 12-10-2013 11:17 PM

恭喜恭喜!!:71:玩得怎麼樣啊?開苞的超感動吧!!:x
恭喜恭喜!!玩得怎麼樣啊?開苞的超感動吧!!
gazza1211 發表於 13-10-2013 12:33 AM

超正, 簡直後生左十年!