Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

我已經點執都無位要嘆息之牆O甘擺...
屋企細... 希望中上戶彩...呀唔係... 係六合彩搬大屋啦 ...
riisdi 發表於 20-10-2013 06:55 PM

我家的嘆息之牆就黎倒塌~~~~:sad:
一個多星期沒上來。上周六因為超無聊,就買了figma隻Tekkaman Blade,但完全沒意慾打開。。。。。。。其實,我是比較想買EX合金的Getter Dragon,不過,沒位置放,又感覺跟其他合金機械人有點格格不入。所以,沒買。。。。。。。。
我家的嘆息之牆就黎倒塌~~~~
黑色三連敗 發表於 24-10-2013 01:31 PM

哇哇哇!!拍個照片來看啊,我最喜歡看牆了!!!!
一個多星期沒上來。上周六因為超無聊,就買了figma隻Tekkaman Blade,但完全沒意慾打開。。。。。。。其實, ...
gazza1211 發表於 24-10-2013 06:47 PM

FIGMA騎士我有睇過不過唔靚仔~~~EX我更+唔鍾意佢個樣~~~2樣都冇買:(
哇哇哇!!拍個照片來看啊,我最喜歡看牆了!!!!
gazza1211 發表於 24-10-2013 06:49 PM

危牆還是不拍了~~~~~{:1_222:}
http://p-bandai.hk/tamashiiwebsh ... n=20131025_facebook
呢隻有無基友中.... 好那貴 :63:
呢隻有無基友中.... 好那貴
riisdi 發表於 26-10-2013 11:00 PM

機甲戰記幾件大都幾好。不過,沒位,開不了新戰線。。。。。。。。。

唉,最近三入。。。。。。。慘慘慘!!!
慘[1]: 重高達Mk II過高,我個柜放不下。。。。。。而個盒就更大。。。。。。十五十六要不要放掉算。。。。。。:79:
慘[2]: Figma宇宙戰士都是無無聊聊買了,沒愛,都現在還沒打開。。。。。。
慘[3]: 終於等到天秤座,各樣都ok,就是個死人盒太大,還沒想好怎麼處置。。。。。。
機甲戰記幾件大都幾好。不過,沒位,開不了新戰線。。。。。。。。。

唉,最近三入。。。。。 ...
gazza1211 發表於 26-10-2013 11:14 PM

機甲戰記... 我都應該唔開... 之前幾隻都MISS 哂... 不過今次呢隻堅型:no:

換/加櫃啦 {:1_220:}
重高我都諗住入... 之前MISS 左... 今次要入... 呢次出有無炒? 希望好似黑色果隻O甘UNDER 1K 啦...

FIGMA 我覺得係正野O黎... 不過好似個頭好易SAD... 買埋細佬啦:shiny:
FIGMA OK的, 但要好小心玩~
今次EX天秤正啊!!!!
機甲戰記隻野魂SHOP終於做野, 大家有好價, VERY GOOD!
呢隻有無基友中.... 好那貴
riisdi 發表於 26-10-2013 11:00 PM

呢隻~~~我唔中 :55:

唉,最近三入。。。。。 ...
gazza1211 發表於 26-10-2013 11:14 PM

您玩得好雜下喎~~~~~:x
機甲戰記... 我都應該唔開... 之前幾隻都MISS 哂... 不過今次呢隻堅型

換/加櫃啦
重 ...
riisdi 發表於 27-10-2013 08:48 AM

機甲我之前入左9成~~~反而覺得呢隻麻麻~~~反而如果出青龍刀個隻~~~我即入~~~:71: 其實機甲不嬲都接近一牛~~~呢隻咁大隻~~~一定過一牛~~~{:1_240:}
FIGMA OK的, 但要好小心玩~
今次EX天秤正啊!!!!
機甲戰記隻野魂SHOP終於做野, 大家有好價, VERY GOOD!
luciferdark 發表於 27-10-2013 09:39 AM

機甲戰記比起其他平好多~~~魂濕好野~~~:71:
機甲戰記比起其他平好多~~~魂濕好野~~~
黑色三連敗 發表於 27-10-2013 07:07 PM

計YEN 係平... 不過本身定價高... 雖然今時今日仲要魂限都無計... :unhappy:

記得以前魂SPEC 真係平靚正... 我最鍾意佢O既EVA LINE.... 而家都斷左...... :49:
計YEN 係平... 不過本身定價高... 雖然今時今日仲要魂限都無計...

記得以前魂SPEC 真係平 ...
riisdi 發表於 28-10-2013 10:05 PM

雖然錢係問題~~~不過冇愛~~~點都唔想買~~~反而魂SPEC出蒼流星MKII~~~我有興趣~~~~:71: