Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

2013 第53回全日本模型 Hobby Show~

同場加影:
[D-Style 勇者王GGGG]

造型本來唔錯...
但之前hold住唔出點知畀人食晒頭淡湯...
個新鮮感冇左肯定影響銷量...

同場加影:

造型本來唔 ...
人仔貓 發表於 13-10-2013 03:49 PM

再加埋, 壽屋模型好快就會有老翻...
我輕輕的來、我輕輕的推∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

等待基友 S2010 出報告∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼ ...
gazza1211 發表於 10-10-2013 11:00 AM

咩黎咩黎~~~~好有性趣~~~~:D
我既報告如下:

無可奉告
S2010 發表於 11-10-2013 03:57 PM

咁神秘~~~~{:1_236:}
太過份, 我六神同金毛琴日先正式合體!
luciferdark 發表於 12-10-2013 11:17 PM

咁遲~~~~買番黎唔即刻玩~~~~{:1_236:}

6神同獅王唔合体點嬴敵人~~~~{:1_220:}
恭喜恭喜!!玩得怎麼樣啊?開苞的超感動吧!!
gazza1211 發表於 13-10-2013 12:33 AM

唔怪得之個個男人咁貴都買呢2隻~~~就係想要番開苞既感覺~~~:x

同場加影:

造型本來唔 ...

模型~~~~:55: SR一日唔出OG~~~我都冇機會儲OG系列 :die:
咩黎咩黎~~~~好有性趣~~~~
黑色三連敗 發表於 13-10-2013 08:44 PM

就是那件近期鬧都滿城風雨的合金!!

同場加影:

造型本來唔 ...

仲係一魚N食。。。。。。。。。。。。
模型~~~~ SR一日唔出OG~~~我都冇機會儲OG系列
黑色三連敗 發表於 13-10-2013 08:50 PM

x2.... :63:

我又唔鍾意D-STYLE... {:1_201:}
基就係要型! 頭大身細Q版化唔O岩我 {:1_203:}
咁遲~~~~買番黎唔即刻玩~~~~

6神同獅王唔合体點嬴敵人~~~~
黑色三連敗 發表於 13-10-2013 08:47 PM

要執好櫃先得啊, 仲有隻GUNBUSTER真係放唔落了...
就是那件近期鬧都滿城風雨的合金!!
gazza1211 發表於 13-10-2013 10:59 PM

買左已經唔想睇個價~~~~:80:
x2....

我又唔鍾意D-STYLE...
基就係要型! 頭大身細Q版化唔O岩我
riisdi 發表於 14-10-2013 12:55 AM

希望B記有人睇到~~~~SR合金出多D~~~ROBOT魂我都唔介意~~~:60:
要執好櫃先得啊, 仲有隻GUNBUSTER真係放唔落了...
luciferdark 發表於 14-10-2013 09:39 AM

根巴達咁大隻~~~真係要執櫃~~~~:(
根巴達咁大隻~~~真係要執櫃~~~~
黑色三連敗 發表於 20-10-2013 03:54 PM

我已經點執都無位要嘆息之牆O甘擺... {:1_229:}
屋企細... 希望中上戶彩...呀唔係... 係六合彩搬大屋啦 :63: