Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

我個櫃都爆晒...
D玩具放盒裏面都係發霉, 所以近排不斷開舊玩具
但已經開到無位放.........
luciferdark 發表於 23-9-2013 12:09 AM

不斷開舊玩具??開到無位放?? :57:等你pose相。
不斷開舊玩具??開到無位放?? 等你pose相。
gazza1211 發表於 23-9-2013 04:58 PM

D CMS 舞乙HIME盒蛋起晒泡, 唉, 合金攞左返屋企, 等再乾燥少少就開
忘了。我買了呢件冷門基械人。頂,很脆弱。。。。。。見報告:he:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-214808-1-2.html

忘了。我買了呢件冷門基械人。頂,很脆弱。。。。。。見報告
gazza1211 發表於 24-9-2013 06:55 PM

隻手真係好灰...
我個櫃都爆晒...
D玩具放盒裏面都係發霉, 所以近排不斷開舊玩具
但已經開到無位放.........
luciferdark 發表於 23-9-2013 12:09 AM

玩具一定要擺出黎DISPLAY~~~可惜近排我都冇位擺出黎~~~:56:

香港天氣~~~我想要長開抽濕先唔會發霉~~~~:55:
訂左千值練獸神透明紅髮版 {:1_220:}
話說之前15 16 買唔買普通咆哮版... 今次見到官網買回過神來已經係PAYPAL {:1_236:} 幾歹就幾歹... {:1_222:}
gazza1211 發表於 24-9-2013 06:55 PM

完全唔識 :(

我而家都好驚呢類關節 :69:
訂左千值練獸神透明紅髮版
話說之前15 16 買唔買普通咆哮版... 今次見到官網買回過神來已經係PA ...
riisdi 發表於 29-9-2013 06:40 PM

獸神~~~有愛的話~~~只會有買貴冇買錯~~~:71:

我自己有2隻已經夠心滿意足~~~:D
完全唔識

我而家都好驚呢類關節
riisdi 發表於 29-9-2013 06:57 PM

呢隻只出了一隻~~~我估好難出晒其餘3隻~~~:die:

十卜ED~~~~呢隻老餅黎講唔冷門~~~{:1_221:}

gazza1211 發表於 24-9-2013 18:55

呢隻Brave合金無敵飛天俠電極號...一直等佢好似CM's一貫做法出金屬色版...
但差唔多成年都冇公佈...出既機會相當微...
咁既情況其餘三隻(電光號/電子號/電能號)都唔知會唔會出
...
呢隻Brave合金無敵飛天俠電極號...一直等佢好似CM's一貫做法出金屬色版...
但差唔多成年都冇公佈...出既 ...
人仔貓 發表於 29-9-2013 09:53 PM

我諗出埋巨靈神之後~~~都冇乜勇合金啦~~~~:56:
獸神~~~有愛的話~~~只會有買貴冇買錯~~~

我自己有2隻已經夠心滿意足~~~
黑色三連敗 發表於 29-9-2013 08:20 PM

送左O黎, 好正....
不過個咆哮頭好難裝, 一啪落去塊面飛左出O黎... :ice:
之後將塊面嘗試拍埋插左上頸果個後尾枕... 發係接觸唔到O既.... 即係話飛面係必然結果.... :Q 唔知係設計問題定我中SAD... :79:

遲D試下PUTTY 黏唔黏到...
不過個咆哮頭好難裝, 一啪落去塊面飛左出O黎...
之後將塊面嘗試拍埋插左上頸 ...
riisdi 發表於 5-10-2013 02:45 PM

O甘甩法 (白色係接觸位).... 試過AA 都黏唔到, 一裝個頭又係飛出O黎...  PUTTY 又唔夠實 (唔知係唔係因為我D PUTTY 過期 :( )

師兄們有咩計? 熱熔膠得唔得?

:64:
不過個咆哮頭好難裝, 一啪落去塊面飛左出O黎...
之後將塊面嘗試拍埋插左上頸 ...
riisdi 發表於 5-10-2013 02:45 PM

飛面~~~~我又冇喎~~~:50: :Q