Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

今晚去取魔裝III時, 順道把大張和魔裝兩本書也敗了回來.....................
上次CYBASTER出~~~我記得背面太重同好吉手~~~

其實B記出SR魂限相信一定好多人訂~~~當然開頭選些 ...
黑色三連敗 發表於 19-8-2013 10:15 PM

如果佢QC 好D 我又唔介意... 果條LINE 我預左佢FOR 擺多過玩... 加上CYBASTER O既設計都無乜計....
如果熱賣D的話,沒有多少個可以選擇哦。。。。。。我就不想再來大贊加、Cybaster這些,因為已經 ...
gazza1211 發表於 20-8-2013 01:02 AM

我想呀... :$
無玩電擊同模型... 大贊卡合金魂出果時下毒海未深太貴無買... 而家仲貴... :63:

同埋出埋同一系列, SIZE 設計差唔多好玩D... {:1_203:}
SR 個SIZE 又好擺D {:1_220:}
Super Robot 超合金史上最大•最強 Item 始動~!!

笨大的老本始終hold不住~:he:
Super Robot 超合金史上最大•最強 Item 始動~!!

笨大的老本始終hold不住~
人仔貓 發表於 24-8-2013 06:24 AM

可以一戰 :67:
如果佢QC 好D 我又唔介意... 果條LINE 我預左佢FOR 擺多過玩... 加上CYBASTER O既設計都無乜計....
riisdi 發表於 22-8-2013 09:27 PM

都係希望B記快D出其他機~~~~:56:

笨大的老本始終hold不住~
人仔貓 發表於 24-8-2013 06:24 AM

出合金魂可以合体仲好~~~~:34:
今晚去取魔裝III時, 順道把大張和魔裝兩本書也敗了回來.....................
cybaster 發表於 21-8-2013 11:46 PM

買PSV版定PS3版~~~~:75:
都係希望B記快D出其他機~~~~
黑色三連敗 發表於 25-8-2013 09:17 AM

快了,剩下SRX, G7, Gaiking The Great, 超重神, 古鐵巨神, GaoFighGar, Big-O.

2009年笨大的十大機械人合金魂商品化希望的投票結果

1位 金毛獅王 (出合金魂) / 大王者 (出合金魂)

3位 飛影 (出合金魂)

4位 宇宙大帝 (出合金魂)

5位 SRX

6位 帝皇萬能俠 (SR合金)

7位 Gaiking The Great

8位 泰坦3 (出合金魂)

9位 G7

10 Getter (SR合金)

2012年笨大的十大機械人SR合金商品化希望的投票結果(排名不分先後)

超重神God Gravion

古鐵巨神

天元突破 (SR合金)

巨靈神 (SR合金)

帝皇萬能俠 (SR合金)

勇者特急 (SR合金)

Gunbuster (SR合金)

GaoFighGar

Genesis GaoGaiGar(出SR合金)

Big-O

快了,剩下SRX, G7, Gaiking The Great, 超重神, 古鐵巨神, GaoFighGar, Big-O.2009年笨大的十大機械 ...
gazza1211 發表於 26-8-2013 03:03 PM

希望下年真係有啦~~~~:56:

若丸屋 ジンライJinRai 手辦

若丸屋 ジンライJinRai 手辦
hehemimi 發表於 27-8-2013 12:03 PM

迅雷~~~~:shiny: 可惜係手辦~~~~{:1_222:}
迅雷~~~~ 可惜係手辦~~~~
黑色三連敗 發表於 27-8-2013 08:56 PM

早晨連敗兄...:64:
此機體漢字名稱-"迅雷"同埋"神雷"我也聽過...因為日文拚音jin可讀解"迅"或"神"...我也暫時未見其官方正式漢字名稱...
另外據聞本地有手辦工作室到C3入貨...因此應該在將來數月有相應產品推出
基友們啊,有新OG game了,還要打孖上啊!!

OG格鬥 + OG SLG白河愁編

http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/20130830_613364.html
早晨連敗兄...
此機體漢字名稱-"迅雷"同埋"神雷"我也聽過...因為日文拚音jin可讀解"迅"或"神"...我 ...
hehemimi 發表於 28-8-2013 09:59 AM

機体名字我睇攻略咋~~~:34:

OG機体還是希望出合金~~~:$