Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

我也是因為og產品遙遙無期...才會去找上手辦....
hehemimi 發表於 9-8-2013 11:55 AM

我冇錢玩手辦~~~~{:1_240:}
我其實已經無諗住落單, 等出貨時去頑童或熊貓度搞算了
各一隻會要, 但新個套DINO  GETTER就應該PASS, 最 ...
luciferdark 發表於 8-8-2013 11:09 PM

NONO我有興趣~~~希望出得靚D~~~:$
破刃之劍又會動畫化, 正~
luciferdark 發表於 8-8-2013 11:29 PM

等到啦~~~~ :$
我冇錢玩手辦~~~~
黑色三連敗 發表於 9-8-2013 10:35 PM

手辦要上色係一個大障礙... 自己無能力, 搵人搞又貴.... :unhappy:
真係希望破刃之劍跟原著

NONO減左價到6000YEN可能會入一隻玩, 但最想要仍然係淺井個隻...
千值練後面應該都幾多貨, 可以唔洗咁急
真係希望破刃之劍跟原著

NONO減左價到6000YEN可能會入一隻玩, 但最想要仍然係淺井個隻...
千值練後面應 ...
luciferdark 發表於 10-8-2013 12:40 AM

破刃之劍之前到喉唔到肺... 女主做左人老婆又未交代... 好心佢一次過整多D 啦... 等到凍哂 :ice:

話時話近排好似好少基動... 一係就輪迴的XXX 果D 似是而非O既...
破刃之劍之前到喉唔到肺... 女主做左人老婆又未交代... 好心佢一次過整多D 啦... 等到凍哂

話 ...
riisdi 發表於 10-8-2013 07:33 PM

漫畫有交代左少少
希望今次係REMAKE啦
週末回來,玩了一天,再補post,累死我,不過超滿足∼∼∼
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-212365-1-1.html

手辦要上色係一個大障礙... 自己無能力, 搵人搞又貴....
riisdi 發表於 9-8-2013 10:53 PM

不能同意更多~~~~{:1_240:}
真係希望破刃之劍跟原著

千值練後面應 ...
luciferdark 發表於 10-8-2013 12:40 AM

破刃之劍如果動畫版希望冇咁暴力.....:55:

我諗住會買千值練個隻~~~應該不會太差吧......{:1_214:}
週末回來,玩了一天,再補post,累死我,不過超滿足∼∼∼
gazza1211 發表於 11-8-2013 01:29 PM

強要去支持下~~~~{:1_220:}

我近期入左呢幾隻~~~{:1_214:}

破刃之劍如果動畫版希望冇咁暴力.....

我諗住會買千值練個隻~~~應該不會太差吧......
黑色三連敗 發表於 11-8-2013 08:51 PM

重甲個隻上落甲要小心, 無其他問題~
隻白炎有少少後悔無訂, 隻右手幾好玩水水俠我再等...
重甲個隻上落甲要小心, 無其他問題~
隻白炎有少少後悔無訂, 隻右手幾好玩水水俠我再等...
luciferdark 發表於 11-8-2013 09:05 PM

白炎隻右手真係幾神~~~不過水水俠認真係為儲而儲~~~玩埋風風可以收工~~~{:1_214:}

其實仲買左幾隻太忙冇心機影~~~是但影2張又入盒上櫃~~~~近期都冇出POST~~~:(

白炎隻右手真係幾神~~~不過水水俠認真係為儲而儲~~~玩埋風風可以收工~~~

其實仲買左幾隻太 ...
黑色三連敗 發表於 11-8-2013 09:17 PM

哈哈, 支持幫玩具影相~
哈哈, 支持幫玩具影相~
luciferdark 發表於 11-8-2013 09:20 PM

終有日如果中左6合彩我一定DISPLAY晒佢地出黎~~~~:$