Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

看了sample相片,个样好似麻麻地。。。。。。。。。。。。
gazza1211 發表於 12-8-2013 01:49 AM

但佢出隻通靈王個樣又唔係咁差~~~:56:
咦,败兄都买了15机合体。。。。。。。。。。呢件有冇妈妈叉叉
gazza1211 發表於 12-8-2013 02:00 AM

有~~~一路玩一路XYZ~~~~:53:
千值練出只OG的Soulgain就正啦!!。。。。。。。。。。。。。发梦,唉。
gazza1211 發表於 12-8-2013 01:35 AM

千值練可能有C兄睇緊我地個POST架~~~好似上次隻6神咁~~~不過5000個LIKE~~~唔似有心想做~~~~:x 所以所有OG機械人都有機架~~~~:34:
件NoNo是2013年剩下时间,自己最感兴趣的机械人,希望间厂做好D。
gazza1211 發表於 12-8-2013 02:04 AM

會唔會唔係今年出~~~~:49:
漫畫完左未? 我淨係睇左動畫
riisdi 發表於 12-8-2013 08:21 PM

未, 但埋緊尾了
可能魂限藍古鐵都死埋~~~B記都唔敢出~~~
黑色三連敗 發表於 12-8-2013 09:01 PM

其實我覺得出得好好! 唔通OG 真係O甘少人好? :80:
其實我覺得出得好好! 唔通OG 真係O甘少人好?
riisdi 發表於 14-8-2013 11:37 AM

依家D人都唔打機戰, 無計....
其實我覺得出得好好! 唔通OG 真係O甘少人好?
riisdi 發表於 14-8-2013 11:37 AM

查實我都係佢出左動畫先好OG~~~:34:
依家D人都唔打機戰, 無計....
luciferdark 發表於 14-8-2013 06:04 PM

我覺得OG少人玩過機戰~~~我都係睇完動畫先全程投入~~~:(
最近出的兩本SR書~

這樣直接對照比較下, 原來全身各部detail都有細微的變化~

相比模型,對於我呢D懶人而言,更希望佢會出 COMPOSITE Ver.Ka...:help:
最近出的兩本SR書~
人仔貓 發表於 14-8-2013 11:45 PM

正嘢!不過我還是期待d機械人都玩具化。。。。。。。。。。Cybaster改得不明顯也沒什麼驚喜。不過,唔大改都好,大改得唔好反而有反效果。。。。。。Mazinger幾十年來都出了N個版本,都是冇乜點改,我歸類為一魚N食:x
這樣直接對照比較下, 原來全身各部detail都有細微的變化~

相比模型,對於我呢D懶人而言,更希望佢會 ...
人仔貓 發表於 15-8-2013 12:58 AM

我都唔玩模型.... 不過VER KA 改好D QC 先好.... :(
最好出SR 合金啦 :love:
我覺得OG少人玩過機戰~~~我都係睇完動畫先全程投入~~~
黑色三連敗 發表於 14-8-2013 09:27 PM

我其實都無乜打GAME... 因為無CONSOLE.... 淨係用GAMEBOY 模擬器同NDS 打過兩隻... :(

我係見到D 機設就鍾意 :shy:
我其實都無乜打GAME... 因為無CONSOLE.... 淨係用GAMEBOY 模擬器同NDS 打過兩隻...

我係見到D 機 ...
riisdi 發表於 15-8-2013 07:48 PM

我初頭唔鍾意D機設~~~係睇完動畫先覺得好型~~~~:$

近期機戰冇乜新意咁~~~:49: