Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

終有日如果中左6合彩我一定DISPLAY晒佢地出黎~~~~
黑色三連敗 發表於 11-8-2013 09:23 PM

我要個金額夠我去買樓先得...
週末回來,玩了一天,再補post,累死我,不過超滿足∼∼∼
gazza1211 發表於 11-8-2013 01:29 PM

頂, 依家先見到, 正野!
我也是因為og產品遙遙無期...才會去找上手辦....
hehemimi 發表於 9-8-2013 11:55 AM

其实,重有好几个热门og嘢可以出吖,都没厂敢出。。。。。唉。
我今年還有很多訂了未攞~~~好彩千值練冇乜野想買~~~其實千值練出D冷門野好過~~~好似BRAIN POWER, ...
黑色三連敗 發表於 9-8-2013 10:34 PM

千值練出只OG的Soulgain就正啦!!。。。。。。。。。。。。。发梦,唉。:die:
暗黑大將軍想要之前魔術師大大影個只,苦惱中+缺錢中
御遠將 發表於 9-8-2013 01:31 PM

早两年,MK见到卖三四旧水咋。。。。。。。。。
NONO我有興趣~~~希望出得靚D~~~
黑色三連敗 發表於 9-8-2013 10:36 PM

看了sample相片,个样好似麻麻地。。。。。。。。。。。。
手辦要上色係一個大障礙... 自己無能力, 搵人搞又貴....
riisdi 發表於 9-8-2013 10:53 PM

加加埋埋,无三四k嘢都搞唔掂。最弊,就是不敢拿上手武来武去,只看远观、不能亵玩,可恨!
漫畫有交代左少少
希望今次係REMAKE啦
luciferdark 發表於 11-8-2013 12:07 AM

破刃之劍我都唔知咩嘢,但见你地一路系咁讲,我上网搜搜截图看看,不搜尤自可,一搜就见到一件金黄长发高挑球王美女:p,迟D一定要抽空看看!:he:
白炎隻右手真係幾神~~~不過水水俠認真係為儲而儲~~~玩埋風風可以收工~~~

其實仲買左幾隻太 ...
黑色三連敗 發表於 11-8-2013 09:17 PM

咦,败兄都买了15机合体。。。。。。。。。。呢件有冇妈妈叉叉:x
真係希望破刃之劍跟原著

NONO減左價到6000YEN可能會入一隻玩, 但最想要仍然係淺井個隻...
千值練後面應 ...
luciferdark 發表於 10-8-2013 12:40 AM

件NoNo是2013年剩下时间,自己最感兴趣的机械人,希望间厂做好D。
破刃之劍建議追左漫畫先, 你係國內睇漫畫網都方便~
NONO我都係鐘意淺井個隻...
破刃之劍我都唔知咩嘢,但见你地一路系咁讲,我上网搜搜截图看看,不搜 ...
gazza1211 發表於 12-8-2013 01:57 AM

must watch! :71:
而家好少堅O既基動 :63:
破刃之劍建議追左漫畫先, 你係國內睇漫畫網都方便~
NONO我都係鐘意淺井個隻...
luciferdark 發表於 12-8-2013 09:42 AM

漫畫完左未? 我淨係睇左動畫 :36:
我要個金額夠我去買樓先得...
luciferdark 發表於 12-8-2013 12:38 AM

相信係所有玩具玩家既心聲~~~~:34:
其实,重有好几个热门og嘢可以出吖,都没厂敢出。。 ...
gazza1211 發表於 12-8-2013 01:34 AM

可能魂限藍古鐵都死埋~~~B記都唔敢出~~~:55: