Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

最近出的兩本SR書~
人仔貓 發表於 14-8-2013 11:45 PM

貓兄~~~大張本書仔有咩COMMENTS~~~:handshake:
這樣直接對照比較下, 原來全身各部detail都有細微的變化~

相比模型,對於我呢D懶人而言,更希望佢會 ...
人仔貓 發表於 15-8-2013 12:58 AM

我希望所有OG出合金魂~~~~:help:
我都唔玩模型.... 不過VER KA 改好D QC 先好....
最好出SR 合金啦
riisdi 發表於 15-8-2013 07:46 PM

VER KA真係麻麻地~~~SR合金同合金魂最好~~~:71:
貓兄~~~大張本書仔有咩COMMENTS~~~
黑色三連敗 發表於 15-8-2013 21:37
全書大部份大幅插畫,若是大張正己粉絲只能必收~:shiny:
全書大部份大幅插畫,若是大張正己粉絲只能必收~
人仔貓 發表於 16-8-2013 04:06 AM

攪到我心大心細想掃番本~~~~:help:
未, 但埋緊尾了
luciferdark 發表於 13-8-2013 11:38 AM

O岩O岩煲到最新65話... 好似仲有新STORY LINE 有排WOR {:1_223:}
O岩O岩煲到最新65話... 好似仲有新STORY LINE 有排WOR
riisdi 發表於 17-8-2013 10:13 PM

兩個基佬對打呢場會解決好多野, 而且無能部機真係唔頂到幾耐
好快就要埋尾
兩個基佬對打呢場會解決好多野, 而且無能部機真係唔頂到幾耐
好快就要埋尾
luciferdark 發表於 17-8-2013 10:15 PM

睇到我又開返隻delphine出O黎玩 :shy:

好心佢出埋其他機啦... :what:
睇到我又開返隻delphine出O黎玩

好心佢出埋其他機啦...
riisdi 發表於 17-8-2013 10:43 PM

係, 尤其紅毛同波波將軍個部
睇到我又開返隻delphine出O黎玩

好心佢出埋其他機啦...
riisdi 發表於 17-8-2013 10:43 PM

係咪拉臣過左期~~~~:(
係咪拉臣過左期~~~~
黑色三連敗 發表於 18-8-2013 04:42 PM

真係唔知... 可能唔夠HIT... :die:
真係唔知... 可能唔夠HIT...
riisdi 發表於 18-8-2013 08:20 PM

都可能係~~~~{:1_237:}

其實今年都唔少機械人片~~~上色成品卻寥寥可數~~~:die:
VER KA真係麻麻地~~~SR合金同合金魂最好~~~
黑色三連敗 發表於 15-8-2013 21:58

超級機械人最匹配的hobby當然絕對係合金~:shiny:
但SR合金連Cybuster原有形態都未出...
而 COMPOSITE Ver.Ka 上次出過隻Cybuster金屬色唔錯,
所以估計會出精靈憑依ver機會高D咁嗟~
超級機械人最匹配的hobby當然絕對係合金~
但SR合金連Cybuster原有形態都未出...
而 COMPOSITE V ...
人仔貓 發表於 18-8-2013 10:37 PM

上次CYBASTER出~~~我記得背面太重同好吉手~~~:34:

其實B記出SR魂限相信一定好多人訂~~~當然開頭選些熱門D~~~:55:
上次CYBASTER出~~~我記得背面太重同好吉手~~~

其實B記出SR魂限相信一定好多人訂~~~當然開頭選些 ...
黑色三連敗 發表於 19-8-2013 10:15 PM

如果熱賣D的話,沒有多少個可以選擇哦。。。。。。我就不想再來大贊加、Cybaster這些,因為已經有太多版本了。