Toysdaily 玩具日報

查看: 747944|回復: 10037

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

http://www.suparobo.jp/srw_lineup/srw_ogin/
御遠將 發表於 26-9-2015 10:04 PM
今次有驚喜,必入!!!!!!!

http://www.kotobukiya.co.jp/labo/labo-55258/
官blog更多資料,仲有限定版添。。。

普通版

限定版
各位還對機戰有愛嗎?有新品啦!!

呢堆新基,唔知何時何日發獨立報告,先讓基友先睹爲快:

gazza1211 發表於 31-12-2014 03:53 AM
2014年最後之基post!

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-233338-1-1.html

點都要支持 ~~~ :handshake:
黑色三連敗 發表於 31-8-2014 12:21 PM
其實同初出差不多~~~終於都入手了~~~

呢件SR GGGG真的不錯,比那些又貴又“爆”的max或者cm合金好得多!!

就算N年后,笨大出超合金魂,都未必比這個美型。
S2010 發表於 26-8-2014 04:36 PM
御大出手, 大戰一觸即發!!!!

異變3式未出..唯有用住奪魂者先啦....:love:
對呀, 有"武神裝攻大績加"呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

唔知有無龍虎王呢~~:p
主題曲(依然)係~~~~~JAM Project主唱呀~~~~:* :*
主題曲(依然)係~~~~~JAM Project主唱呀~~~~
Quentin 發表於 24-7-2010 17:22

九月有機會試聽就正爆了~~~~:D
對呀, 有"武神裝攻大績加"呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

唔知有無龍虎王呢~~
Quentin 發表於 24-7-2010 05:17 PM

希望有~~~:die:
主題曲(依然)係~~~~~JAM Project主唱呀~~~~
Quentin 發表於 24-7-2010 05:22 PM

正呀~~~:shiny:

猴子偷圖

bullet, 你個樣.........

axel好樣衰

弓天使, 你個胸想點.........??

我冇玩過"The Inspector"隻game~~唔太清楚內容~~~講乜架~~~:?

不過有大張先生~~~d畫功應該唔差 :D
希望有~~~
黑色三連敗 發表於 24-7-2010 05:32 PM

強烈希望有武神裝攻大績加vs異變三式~~~~~:*:*
響介夫妻不錯~~~
但機戰A男女主角真的..............

P.S. 概然NDS都出了魔裝機神, 應該都會出cybaster吧~~~~
強烈希望有武神裝攻大績加vs異變三式~~~~~
Quentin 發表於 24-7-2010 17:38

我希望有:
萊依和艾爾扎姆報了殺艾爾扎姆妻子被殺之仇
響介夫妻不錯~~~

P.S. 概然NDS都出了魔裝機神, 應該都會出cyba ...
cybaster 發表於 24-7-2010 05:41 PM

唔會無你份的~~~~~
我希望有:
萊依和艾爾扎姆報了殺艾爾扎姆妻子被殺之仇
cybaster 發表於 24-7-2010 05:46 PM

:help::help:~~~~~~
響介夫妻不錯~~~

P.S. 概然NDS都出了魔裝機神, 應該都會出cyba ...
cybaster 發表於 24-7-2010 05:41 PM

奪魂者好型, 期待它KO古鐵嗰幕~~~~
Oh NoNoooooooooooooooooooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Title 是 The Inspector, 應該是發生在DC后的故事,Shadow Mirror組織的故事(即OG2或SRW A(game boy advance)的故事 (??))。應會有大贊加vs異變三式 !!!  但龍虎王好像未必有。。。。希望有。