Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

Oh NoNoooooooooooooooooooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...
gazza1211 發表於 24-7-2010 05:58 PM

師兄, 一睇你頭像就知你係同志啦~~~~

你同我的反應一樣呢, 呵呵~~~~
Oh NoNoooooooooooooooooooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...
gazza1211 發表於 24-7-2010 17:58

若是根OG2的話,
我記得好似出完龍虎王先到大積加的~

P.S. 唔知會唔會出阿拉多, 謝奧娜和櫻花姐姐呢~~~
若是根OG2的話,
我記得好似出完龍虎王先到大積加的~

P.S. 唔知會唔會出阿拉多, 謝奧娜和櫻 ...
cybaster 發表於 24-7-2010 06:06 PM

櫻花姐姐........:help::help:
奪魂者好型, 期待它KO古鐵嗰幕~~~~
Quentin 發表於 24-7-2010 17:58

希望拉美亞會轉乘韋薩加la~~~~
咿, 應該有"超音速妖精"的合體攻擊喎~~~~
咿, 應該有"超音速妖精"的合體攻擊喎~~~~
Quentin 發表於 24-7-2010 18:08

仲應該有爆走幽靈, 龍卷斬艦刀, 天上天下一擊必殺炮~~
最好有埋Twin Bird Strike
仲應該有爆走幽靈, 龍卷斬艦刀, 天上天下一擊必殺炮~~
最好有埋Twin Bird Strike
cybaster 發表於 24-7-2010 06:10 PM

其實, 我喺屋企煲緊PS2的OG2~~~~
呢個係TV版定劇場版黎架?
呢個係TV版定劇場版黎架?
sam1984111 發表於 26-7-2010 02:54 PM

新TV版
即是可視之為續集?
即是可視之為續集?
roger528 發表於 26-7-2010 06:53 PM

................可以這樣說, 之前TV版係講OG1故事, 依家應該講(part of)OG2的故事, 而OVA係講部份OG外傳故事~~~
我冇玩過"The Inspector"隻game~~唔太清楚內容~~~講乜架~~~

不過有大張先生~~~d畫功應該唔差
黑色三連敗 發表於 24-7-2010 05:34 PM

The Inspector係動畫既副題,唔係GAME名
Inspector其實係OG2既主要敵人(第3次機戰那一幫外星人)
內容都係講外星人、異生物、DC殘黨呀圍攻地球咁囉
Inspector其實係OG2既主要敵人(第3次機戰那一幫外星人)
內容都 ...
SHOCKER 發表於 27-7-2010 12:12 AM

是impact的原生種嗎??
白騎士大瘦身...拉美亞的機體大增量...:(

希望戰鬥場面不要像當年TV版那樣...
內容都 ...
SHOCKER 發表於 27-7-2010 12:12 AM

thx~~~咁似之前個套o既~~~:(