Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

弱弱地問下 隆聖 悲劇了?
笨小新 發表於 11-8-2010 05:33 AM
唔算既,只係冇左第一主角唧
相信唔會被悲劇
小弟除左對套劇期待之外, 最期待係d DVD/BD 初回限定Figure, 1/200size, 可以補完D機就好啦, 之前個10盒 (2GAME + 3OVA + 5TV) 小弟係齊晒架。:no:
幾鍾意OG既機械人••

不過模型 好悲劇 好易散
小弟除左對套劇期待之外, 最期待係d DVD/BD 初回限定Figure, 1/200size, 可以補完D機就好啦, 之前個10盒 (2 ...
herolouis800528 發表於 17-8-2010 14:40

正呀~~~
唔算既,只係冇左第一主角唧
相信唔會被悲劇
SHOCKER 發表於 17-8-2010 10:18 AM

今集冇左佢~~~:?
今集冇左佢~~~
黑色三連敗 發表於 19-8-2010 11:51 AM

一樣有隆聖同SRX
不過戲份冇OG1咁多
一樣有隆聖同SRX
不過戲份冇OG1咁多
SHOCKER 發表於 19-8-2010 01:17 PM

咁都好d~~~我見雜誌介紹4部機体都冇srx份~~~人物我見有龍虎王駕駛員~~~:shiny: (sorry~~我唔太熟機戰og~~~唔識d名) 有2部機体我玩psp機戰a見過~~~:D
放心啦, 上集都未出天上天下一擊必殺炮, 今集起碼都要搵R-GUN Powered打返兩三野手槍先爽。
問題在: 在下都係SRX迷, 上隻個最後大合體買碟煲左幾百次, 又定鏡, 又慢鏡........真係正,
今集2D, 唔知會點, 希望唔好好似OVA咁求其就好啦!!
而我最最擔心, 係冇涼斗冇Boxer 或者有涼斗都冇Boxer, 話晒上集 DVD special 見過下設計圖,
放心啦, 上集都未出天上天下一擊必殺炮, 今集起碼都要搵R-GUN Powered打返兩三野手槍先爽。
問題在: 在下都 ...
herolouis800528 發表於 19-8-2010 02:10 PM

聽您地講放心晒~~~我睇雜誌個陣個心涼左涼~~~:55:
問題在: 在下都係SRX迷, 上隻個最後大合體買碟煲左幾百次, 又定鏡, 又慢鏡........真係正,
今集2D, 唔知會點, 希望唔好好似OVA咁求其就好啦!!
而我最最擔心, 係冇涼斗冇Boxer 或者有涼斗都冇Boxer, 話晒上集 DVD special 見過下設計圖,  

herolouis800528 發表於 19-8-2010 02:10 PM
因為日昇huckebein事件,huckebein系列有可能冇得再出場
咁都好d~~~我見雜誌介紹4部機体都冇srx份~~~人物我見有龍虎王駕駛員~~~ (sorry~~我唔太熟機戰og ...
黑色三連敗 發表於 19-8-2010 01:26 PM

楠葉再玩高叉短裙黑絲
Brooklyn好似樣衰左

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
楠葉再玩高叉短裙黑絲
SHOCKER 發表於 20-8-2010 10:32 AM

佢2個出場係咪意味龍虎王有份呢~~~:shiny:
楠葉再玩高叉短裙黑絲
SHOCKER 發表於 20-8-2010 10:32 AM

楠葉再玩高叉短裙黑絲>>:46:...唔知有無得出必殺"遙X"呢~~~~
Brooklyn係超級樣衰~~~!!
佢2個出場係咪意味龍虎王有份呢~~~
黑色三連敗 發表於 20-8-2010 10:47 AM

無限期望
回復 55# SHOCKER

但係又有可能重出生天, 話晒大家宜家都係同一個阿媽, 大家一殿為臣, 唔好咁寸好喎, 比條路嚟行吓呢??