Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

係咯,tā mā de,笨大GX-63/64重出埋d廢嘢!
gazza1211 發表於 12-9-2013 03:28 PM

魂展我望都冇望過合金魂系列~~~:*
中秋和國慶又來,都想不到買什麽玩玩。。。。。。想買番Macross和機甲創世記的經典合金fig ...
gazza1211 發表於 12-9-2013 03:18 PM

MACROSS F 我得黑金色福卡30週年~~F系列變形好複雜~~玩1次就夠 :(

機甲我得CM'S同新世紀~~~個人喜歡CM'S多D~~~:shy:
唔買了...
今日頑童有RAHXEPHON特價, 但見到時已經太遲...唉
luciferdark 發表於 11-9-2013 11:39 PM

RAHXEPHON 佢未特價前都只係貴幾草... 我買貴左幾魚... 真係好誇張... :(
我唔中~~~~呢個系列齊主角隊就收山~~~
黑色三連敗 發表於 12-9-2013 09:08 PM

唔通得我中?! {:1_224:}

睇圖好似唔錯.... 水捲又俾多左信心我 :o
中秋和國慶又來,都想不到買什麽玩玩。。。。。。想買番Macross和機甲創世記的經典合金fig ...
gazza1211 發表於 12-9-2013 03:18 PM

我反而想買隻老變扭下... 想好玩我覺得都係老變爽... {:1_220:}

PREDAKING 好似唔錯... 大大隻先4魚左右... 有無基友玩過掂唔掂?
RAHXEPHON 佢未特價前都只係貴幾草... 我買貴左幾魚... 真係好誇張...
riisdi 發表於 13-9-2013 11:50 PM

買左唔好睇價錢~~~個D可能您出到去已經冇左~~~:75:
唔通得我中?!

睇圖好似唔錯.... 水捲又俾多左信心我
riisdi 發表於 13-9-2013 11:52 PM

主要係我睇魔動王只睇了幾集~~~所以冇太大愛~~~:(

反而魔神英雄傳,NG騎士同霸王大系啱我~~~:die:
我反而想買隻老變扭下... 想好玩我覺得都係老變爽...

PREDAKING 好似唔錯... 大大隻先4魚 ...
riisdi 發表於 13-9-2013 11:55 PM

老變我鍾情MP系列~~~雖然只得01~~~{:1_214:}

霹靂星~~~~:cool: 唔.....第3世界產品好似型D~~~:D
主要係我睇魔動王只睇了幾集~~~所以冇太大愛~~~

反而魔神英雄傳,NG騎士同霸王大系啱我~~~:d ...
黑色三連敗 發表於 14-9-2013 08:15 PM

魔神英雄傳,NG騎士我都中... 霸王大系唔知點解無乜印象, 不過個樣照睇應該同期.... 真係奇怪 {:1_215:}
老變我鍾情MP系列~~~雖然只得01~~~

霹靂星~~~~ 唔.....第3世界產品好似型D~~~
黑色三連敗 發表於 14-9-2013 08:17 PM

MP 我都中... 暫時有MP10, 周星星, 林寶... 波叔想入不過未見O岩價... 聽講有美版不過又唔多覺見到... {:1_240:}
我其實鍾意G1 多D, 所以都無乜買其他... 不過見有C兄D POST 隻龍仔又好似幾正... 我查實唔係當佢老變O甘玩 :p
魔神英雄傳,NG騎士我都中... 霸王大系唔知點解無乜印象, 不過個樣照睇應該同期.... 真係奇怪
riisdi 發表於 14-9-2013 08:35 PM

霸王大系冇係香港上過~~~冇印象都正常既~~~~:(
MP 我都中... 暫時有MP10, 周星星, 林寶... 波叔想入不過未見O岩價... 聽講有美版不過又唔多覺見到...  ...
riisdi 發表於 14-9-2013 08:41 PM

我都鍾意G1既MP老變~~~不過冇位~~~:die:

唔當老變玩~~~咁當乜玩~~~{:1_214:}
我都鍾意G1既MP老變~~~不過冇位~~~

唔當老變玩~~~咁當乜玩~~~
黑色三連敗 發表於 16-9-2013 01:22 PM

普通ROBOT {:1_218:}, 條龍好似好O岩俾人騎 :p

查實我都無位.... {:1_222:}
普通ROBOT , 條龍好似好O岩俾人騎

查實我都無位....
riisdi 發表於 16-9-2013 09:12 PM

無位~~~相信好多香港玩家都面對緊呢個問題~~~~:49:
無位~~~相信好多香港玩家都面對緊呢個問題~~~~
黑色三連敗 發表於 19-9-2013 10:14 PM

我個櫃都爆晒...
D玩具放盒裏面都係發霉, 所以近排不斷開舊玩具
但已經開到無位放.........