Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

雖然錢係問題~~~不過冇愛~~~點都唔想買~~~反而魂SPEC出蒼流星MKII~~~我有興趣~~~~
黑色三連敗 發表於 30-10-2013 09:43 PM

我想佢出返eva : (
riisdi 發表於 31-10-2013 12:09 AM

riisdi兄,有没有买以前合金魂几只EVA?听说合金成分多。魂spec/robot魂的都是胶多。
您玩得好雜下喎~~~~~
黑色三連敗 發表於 27-10-2013 07:03 PM

玩具柜无晒位。所以,把原本Starwar黑帝拿出来,换了天秤座。但 重高II 真的太高已经放回盒里面。Tekkaman Blade过几天回香港才考虑开不开。。。。。三盒嘢现在都放窗台,床下底和衣柜顶也满了。。。。。。。。。。所以,还要考虑放弃哪些价钱相对便宜玩具的盒子,腾出空间给重高II个盒,加上大陆宿舍换了新屋不方便放玩具。。。。。。。所以准备把没爱或者duplicate的角色,包括合金魂GX-05R、GX-23A、SR古铁、白骑士、天元、Mazinger Z、神话双鱼、Final Fantasy盒蛋、几件Nendroid Petite、figma、Revoltech。。。。。。

唉,都怪自己手痕和一时心痒痒,买了多余。。。。。。。。
FIGMA OK的, 但要好小心玩~
今次EX天秤正啊!!!!
機甲戰記隻野魂SHOP終於做野, 大家有好價, VERY GOOD!
luciferdark 發表於 27-10-2013 09:39 AM

无乜爱,还是放掉算了。。。。。。。没位又洁癖,所以,还要放掉其他多余嘢。。。。。
riisdi兄,有没有买以前合金魂几只EVA?听说合金成分多。魂spec/robot魂的都是 ...
gazza1211 發表於 31-10-2013 11:28 AM

合金魂無買... 不過見個樣好似魂SPEC O岩我D :)
riisdi 發表於 31-10-2013 12:09 AM

EVA我有合金魂已經好滿足~~~~可能我不是粉絲~~~{:1_214:}
玩具柜无晒位。所以,把原本Starwar黑帝拿出来,换了天秤座。但 重高II 真的太 ...
gazza1211 發表於 31-10-2013 11:43 AM

盒基本上我都沒有留~~~除了沒display出來的~~~不過近期真的太多玩具要入~~~基本上玩一次已經入盒~~~連嘆息之牆都開始崩塌了~~~~:no: 我已經沒學您玩得咁雜~~~估唔到只玩機械人都會咁~~~:cool:
合金魂無買... 不過見個樣好似魂SPEC O岩我D
riisdi 發表於 31-10-2013 08:28 PM

千值練那只您都可以考慮~~~~:71:
千值練那只您都可以考慮~~~~
黑色三連敗 發表於 2-11-2013 08:56 PM

買左原色版... 新果隻色無入... 不過不失啦... 唔係特別正... :36:

魂SPEC 貪佢大隻D... D 比例我都覺得最好 (雖然唔係好多人O甘諗 :(
買左原色版... 新果隻色無入... 不過不失啦... 唔係特別正...

魂SPEC 貪佢大隻D... D 比例我都 ...
riisdi 發表於 2-11-2013 10:11 PM

睇黎riisdi兄都好鍾意EVA喎~~~~:36:
睇黎riisdi兄都好鍾意EVA喎~~~~
黑色三連敗 發表於 3-11-2013 08:38 PM

我其實一直都唔覺自己鍾意... 不過買下又一隻買下又一隻... 而家買得最多應該係EVA {:1_201:}
不過我M記都無買... 一來貴二來驚爆膠... :69:

近期D 山口都有D 厭... 較有興趣O既13號又買唔到.... 應該會等D特別O既先買....
我其實一直都唔覺自己鍾意... 不過買下又一隻買下又一隻... 而家買得最多應該係EVA
不過我M ...
riisdi 發表於 3-11-2013 09:52 PM

EVA太受歡迎~~~所以產物特別多~~~當然某程度上比萬淫俠好D~~~冇咁癲:55: 所以買下買下就出事~~~~{:1_240:} 山口係最積極~~~電影版玩具俾佢玩晒~~~~:(
EVA太受歡迎~~~所以產物特別多~~~當然某程度上比萬淫俠好D~~~冇咁癲 所以買下買下就出事~~~~{:1_24 ...
黑色三連敗 發表於 4-11-2013 09:33 PM

萬惡淫為首... 萬淫俠的確好難超越 :67:

山口真係勝在齊... 不過係O甘出真係悶... :38:
萬惡淫為首... 萬淫俠的確好難超越

山口真係勝在齊... 不過係O甘出真係悶...
riisdi 發表於 5-11-2013 10:43 PM

除左膠達就到萬能俠~~~~真係出到怕~~~~好彩自己冇愛~~~~:(

山口如果唔係質素咁差~~~~相信都會繼續支持~~~~{:1_237:}
除左膠達就到萬能俠~~~~真係出到怕~~~~好彩自己冇愛~~~~

山口如果唔係質素咁差~~~~相信都會繼續支 ...
黑色三連敗 發表於 7-11-2013 01:45 PM

膠達、萬淫俠出咁多verison。。。。幾有愛都被攤薄啦。。。。。。。