Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

air combo 可以 換人 ga ... menu 都有 講 ga ...
Vince 發表於 22-2-2011 05:58 PM

我連連招都出唔到~~~唔好話換人~~~:26:
果4段opening CG整得好正.  如果整一個靚靚ending就好了. 唉.
getterwing2 發表於 22-2-2011 06:24 PM

點先會出埋其他op~~~:?
AIR COMBO唔洗~你按S打左上天後,按上已經係大跳
瘦雞 發表於 22-2-2011 06:36 PM

係喎~~~s之後8已經係大跳~~~反而自己下上~~~出10下先得1下得~~~好灰 :49:
點先會出埋其他op~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 11:25 AM

羅夠 pp 就會出一段 ... 全自動的 ... 不段玩 就會有 ...
我都開晒 4 段 la ... 真係 超好睇 ...
RANK暫時唔難打
我除左第一鋪遇到勁人之外,其他都唔係好勁
瘦雞 發表於 22-2-2011 06:39 PM

因為您勁左囉~~~:(

rank上次我search唔到人~~~:die:
你應該好過佢...
瘦雞 發表於 22-2-2011 06:43 PM

唔係掛~~~:@
昨晚玩very easy~~~第2round都過唔到~~~好似勁過normal~~~

您冇放棄~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 11:23 AM

唔係下化 ... 你 set 左 very HARD ja 下化 ...
very easy <= d 人 應該係 企係到 比你 魚肉 ga bor ...
我連連招都出唔到~~~唔好話換人~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 11:24 AM

我都未出到 air combo ... 仲知一上到 天空 <= 就唔係我既 世界 ... :die:
羅夠 pp 就會出一段 ... 全自動的 ... 不段玩 就會有 ...
我都開晒 4 段 la ... 真係 超好睇 ...
Vince 發表於 23-2-2011 11:27 AM

可能我玩得少~~~未去到銀河王已經俾人攪掂~~~而且冇時間~~~朝朝玩得半個鐘左右 :79:
唔係下化 ... 你 set 左 very HARD ja 下化 ...
very easy
Vince 發表於 23-2-2011 11:29 AM

唔係喎~~~我轉左做very easy~~~諗住佢企定定~~~點知對住豪鬼+隻m記個頭有火個隻(特別係呢隻!~~係咁中超必 :70:) 仲有c記mark哥~~~:no: 跟住我轉番normal :49:
我都未出到 air combo ... 仲知一上到 天空
Vince 發表於 23-2-2011 11:30 AM

上天得雞兄可以咁勁~~~我試過係咁撳都出到最多3下就甩~~~:no:
唔係掛~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 11:28 AM

係你時時抽我水ja .....我一向都唔認自己打機勁 :38:

除左打籃球 (講真個D ) ... 有機會大家打下波..我呢D老人家...要走下運動下:31:
係喎~~~s之後8已經係大跳~~~反而自己下上~~~出10下先得1下得~~~好灰
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 11:27 AM

......係咪按得太慢?
我都未出到 air combo ... 仲知一上到 天空
Vince 發表於 23-2-2011 11:30 AM

mission你出唔出到先?
如果出到應該你未慣姐
上天得雞兄可以咁勁~~~我試過係咁撳都出到最多3下就甩~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 11:37 AM

試下型仔超人joe同春麗啦~包你打到十幾下......