Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

我記住先~
getterwing2 發表於 23-2-2011 08:53 AM

你應該差大神未打過架呵
唔係掛~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 11:28 AM

除非果次佢讓我啦~
如果唔係既話你好佢好多
係你時時抽我水ja .....我一向都唔認自己打機勁

除左打籃球 (講真個D ) ... 有機會大家打下波 ...
滴滴仔 發表於 23-2-2011 12:36 PM

唔係呀ssf您真係好勁~~~:78:

打籃球我唔"來"~~~哥爾夫您啱唔啱~~~老人運動 :x
......係咪按得太慢?
瘦雞 發表於 23-2-2011 01:10 PM

都盡量快~~~不過high jump~~~ssf4隻viper我都唔識 :26:
mission你出唔出到先?
如果出到應該你未慣姐
瘦雞 發表於 23-2-2011 01:11 PM

mission我都出唔到~~~仲係m > m 甩 h同s~~~:no:
試下型仔超人joe同春麗啦~包你打到十幾下......
瘦雞 發表於 23-2-2011 01:13 PM

係~~~:shiny: 我諗住玩熟marvel d人先轉玩capcom d人~~~年紀大我記唔到d招 :79:
mission我都出唔到~~~仲係m > m 甩 h同s~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 01:22 PM

唔夠快.....你係個h打唔中定對方已經受身?
都盡量快~~~不過high jump~~~ssf4隻viper我都唔識

.........大跳係尼隻game既基本野黎......
mission你出唔出到先?
如果出到應該你未慣姐
瘦雞 發表於 23-2-2011 01:11 PM

mission <= 都未牙 ... 通常我到最 尾 就會 甩 ...
l m h s m m 甩 .... 勁 sad :no:
唔係呀ssf您真係好勁~~~

打籃球我唔"來"~~~哥爾夫您&#21873;唔&#21873;~~~老人運動
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 01:20 PM

golf <= 係有 $ 人運動 黎 ga ... :blame:
ps 我係運動小白 ... 咩 ball 都 屎 ... :56:
都盡量快~~~不過high jump~~~ssf4隻viper我都唔識

會唔會你個 joypad 反應 有問題 ? :36:
除非果次佢讓我啦~
如果唔係既話你好佢好多
瘦雞 發表於 23-2-2011 01:18 PM

我跟本就係小白.....何來會讓你呢:64:

只係三連勁ja :71:
唔夠快.....你係個h打唔中定對方已經受身?
瘦雞 發表於 23-2-2011 01:24 PM

我估佢唔夠快ja ....:34:

所以有時亂按反而有機出到 :38:.....我就係唔like 呢樣..所以唔玩:42:

三連兄你要練下按制節奏...打MVC 又好打SSF4 都好..

(你又會話..老人家係咁上下..打機都係想開心ja )
....咁你現在出唔到又開唔開心呀 :66:
會唔會你個 joypad 反應 有問題 ?
Vince 發表於 23-2-2011 01:51 PM

你地都係用0個個 joypad ja :34: ...可能雞兄個係 MIJ ..三連兄0個個係 MIC :DD
你地都係用0個個 joypad ja  ...可能雞兄個係 MIJ ..三連兄0個個係 MIC
滴滴仔 發表於 23-2-2011 02:16 PM

我用 joystick 打 ga wor ... kakaaa :35:
3兄 好似係用 hori 果 d 格鬥 joypad ma ... :36: