Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

您一定唔讓~~~

咁我就唔勁~~~勁就唔駛連敗
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 04:21 PM

我都唔識玩又唔知自己做緊乜......我又點讓雞兄呢 :79:
capcom 好似好多都好難用 ... or 我唔知點用 ...
大神, 牙 joe, 魔叔, zero, 坐機械人果個女仔
Vince 發表於 23-2-2011 04:02 PM

she hulk我用緊~~~ok~~~亂chok都可以~~~~:71:
我都唔識玩又唔知自己做緊乜......我又點讓雞兄呢
滴滴仔 發表於 23-2-2011 04:25 PM

玩多d咪識囉~~~:34:
出唔到我都冇唔開心~~~玩下咋~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 04:22 PM

努力呀..MVC 3 你會成功 :71:
努力呀..MVC 3 你會成功
滴滴仔 發表於 23-2-2011 04:26 PM

玩下~~~睇下d招咁~~~成功機會 = 0 :oh:
都係.......貧民.....
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 04:24 PM

貧民
分冇$貧民 & 有$貧民

你係好有$個隻貧民 :66:
she hulk我用緊~~~ok~~~亂chok都可以~~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 04:25 PM

咁你快D "P" 老C父 la ..:$
玩多d咪識囉~~~
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 04:26 PM

近來冇 mood 打機 :cool:
近來冇 mood 打機
滴滴仔 發表於 23-2-2011 04:31 PM

冇 mood 打機 就 玩玩具 la ...
隻 soc 宇宙大帝 越睇越正 ... 期待度已經超越 金毛 ...
冇 mood 打機 就 玩玩具 la ...
隻 soc 宇宙大帝 越睇越正 ... 期待度已經超越 金毛 ...
Vince 發表於 23-2-2011 04:35 PM

睇相 ~ 宇宙大帝堅正 ..金毛D color 唔太得

XDD ..我連天威都未買 :42:
睇相 ~ 宇宙大帝堅正 ..金毛D color 唔太得

XDD ..我連天威都未買
滴滴仔 發表於 23-2-2011 04:40 PM

金毛 都唔指係 色 有問題 ... 連外形都好有問題 ... 可以話係 前面誇 la la ... 後(側) 面就 小 .... :angry:
golf
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 16:19

早幾年仲會去打下羽毛波, 而家就連落樓下跑步都懶 :31:
金毛 都唔指係 色 有問題 ... 連外形都好有問題 ... 可以話係 前面誇 la la ... 後(側) 面就 小 .... :an ...
Vince 發表於 23-2-2011 16:47

外形我就唔覺有好大問題, 但最新果隻黃色就...:72: 死人bandai 點解唔用返之前試辦果隻色 :angry::53: 呢穫我仲訂左 :no:
外形我就唔覺有好大問題, 但最新果隻黃色就... 死人bandai 點解唔用返之前試辦果隻色   ...
bbf1125 發表於 23-2-2011 05:57 PM

希望佢同 飛影隻黑c子 一樣 係做左 有 銀粉低 既膠 la ... 因為 黑c子 影相出黎又係好唔得 ... 但實物 OK ga.
我跟本就係小白.....何來會讓你呢

只係三連勁ja
滴滴仔 發表於 23-2-2011 02:07 PM

我唔知你有冇讓我麻
不過三連兄勁的確係事實黎~