Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

証明您冇輸俾銀河王~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:33 PM

唔係 wor ... 點會未 輸過 比佢 ... 我只係未試過 放棄 ja ...
初頭打都覺得好難打 ... 不過打多 2 3 鋪 都知佢大約點出蕉 ....
可以出咁多下~~~ 我連到2下咋~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:36 PM

air combo 可以 換人 ga ... menu 都有 講 ga ... :74:
銀河王就冇乜分別.......其他果D就好鬼勁....
另外有冇興趣拿全部角色都對戰過(線上)果個成就?
瘦雞 發表於 22-2-2011 16:56

冇所謂, 但打多d唔同角色都係好事.

同你打左幾晚, 加埋同其他人打過幾舖, 我應該差唔多開o西la 掛.  應該係差你冇用過果d.
果4段opening CG整得好正.  如果整一個靚靚ending就好了. 唉.
ha ... 興趣 一定有 ... 但我會冇耐性 ... 時間亦都係問題
Vince 發表於 22-2-2011 05:06 PM
尼個應該好快~
原來下上~~~真係唔記得左~~~唔通出air combo都要下上先得~~~

storm可以飛~~~不過手忙腳亂~~~記得 ...
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:23 PM
AIR COMBO唔洗~你按S打左上天後,按上已經係大跳
打rank真係死硬~~~

我今朝試過唔continue~~~隻銀河王真係講左d野~~~~原來ending黎架~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:31 PM

RANK暫時唔難打
我除左第一鋪遇到勁人之外,其他都唔係好勁
有~~~不過打得耐應該都開到~~~但計唔計埋dlc角色先~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:32 PM
DLC都未出,當然唔計....就算出左都未必計
我而家應該差彊屍女,型仔超人JOE,SF4四眼婆,SHE HULK未打過
RANK暫時唔難打
我除左第一鋪遇到勁人之外,其他都唔係好勁
瘦雞 發表於 22-2-2011 18:39

......... 我同你相反, 除左第一個遇到弱者, 其餘我同敗
您唔打~~~您打應該同我差不多~~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:34 PM

你應該好過佢...
冇所謂, 但打多d唔同角色都係好事.

同你打左幾晚, 加埋同其他人打過幾舖, 我應該差唔多開o西l ...
getterwing2 發表於 22-2-2011 06:19 PM
如果今晚玩既話用埋其餘果D吧~
DLC都未出,當然唔計....就算出左都未必計
我而家應該差彊屍女,型仔超人JOE,SF4四眼婆,SHE HULK未打過
瘦雞 發表於 22-2-2011 18:41

我記住先~
..我唔信..我咁屎

唔洗用激漲法la...我唔受ka
滴滴仔 發表於 22-2-2011 05:41 PM

我唔識激人架~~~:x
所以咪...................... 自己諗
滴滴仔 發表於 22-2-2011 05:43 PM

沙包真可愛沙包~~~:73:
唔係 wor ... 點會未 輸過 比佢 ... 我只係未試過 放棄 ja ...
初頭打都覺得好難打 ... 不過打多 2 3 ...
Vince 發表於 22-2-2011 05:56 PM

昨晚玩very easy~~~第2round都過唔到~~~好似勁過normal~~~:70:

您冇放棄~~~:71: