Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

原來頭2個冇份~~~ 咁如果死淨2個係咪未死2個都會出ending~~~

一拳打埋黎原來可以擋~~~ ...
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 12:54 PM

普通跳都會比佢打中,一定要 大跳= 下上(快)
其實 某d人 可以飛(冇記錯應該係 214s)都可以 備 到。
另外, ending 果到 ... 有冇大大試過 用 team hyper combo 去 打死 Galactus ??
唔知可以出到 3 個 呢 ?? 不過我估 唔得 既多 ...
你隻狼人同美國隊長咁鬼勁既
瘦雞 發表於 22-2-2011 01:26 PM

我由 第一集 打時已經用開 狼人 ma ...
同埋呢 ... 基本上 ... 我同佢 個 character 係 同類 ... 有前冇後, 打死把就 ... 殺牙 .... kakaaa
美國隊長 <= 我其實用得好一般 ...
VERY  HARD既銀河王都係廢既
瘦雞 發表於 22-2-2011 01:25 PM

如果同 normal 冇分別 ... 等我今晚 KO 埋 very hard 先 ... 開多個 成就 :shiny:
另外, ending 果到 ... 有冇大大試過 用 team hyper combo 去 打死 Galactus ??
唔知可以出到 3 個 呢 ?? ...
Vince 發表於 22-2-2011 13:51

唔得.  點打都只會出一個ending
easy出唔出到d ending架~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 12:51

當然出到ending同埋有pp
佢唔係受害者.....佢尋日贏左好多場
瘦雞 發表於 22-2-2011 13:24

仲要連勝tim   勁
仲要連勝tim   勁
getterwing2 發表於 22-2-2011 04:17 PM

fu look ja ... 我都做唔到 雞兄 痴住打你 10幾下 果 d combo ...
話時話 ... 有冇收到風話幾時有 patch ... 可以觀戰 ???
Getter 兄..如果玩..你有冇機會開MIC 先..
我知 vic 兄 ok ..我都可以...如果雞兄又ok ....有4 P..可以 ...
滴滴仔 發表於 21-2-2011 16:34

基本上都可以, 但驚到時興奮得滯比人小 :80:

再加上我玩呢d game 係小白到時只會累街坊 :67:
都唔係冇可能.... 等我搵下搵唔搵到個咪先, 但我要好細聲.

初頭打巾無3時試過開咪, 但聽唔到你地其他 ...
getterwing2 發表於 21-2-2011 16:58

係wor 我個咪直頭未用過唔知放左係邊 :@
唔得.  點打都只會出一個ending
getterwing2 發表於 22-2-2011 04:14 PM

要睇晒 d endiing = 完成隻 game 3十幾 次 .... :60:
睇晒 ending 成就 = 50g <=== :angry:
2K11可能遲D會買黎玩
GOW都OK既,不過好耐冇玩....唔係好記得點玩
瘦雞 發表於 21-2-2011 18:52

我直頭未玩過 :DD
要睇晒 d endiing = 完成隻 game 3十幾 次 ....
睇晒 ending 成就 = 50g
Vince 發表於 22-2-2011 16:39

好在成就呢d 野對我黎講只係浮雲~~ :x
要睇晒 d endiing = 完成隻 game 3十幾 次 ....
睇晒 ending 成就 = 50g
Vince 發表於 22-2-2011 16:39

呢個全無難度.  記得仲有一個銀河王統治字宙的ending, game over 唔continue有得睇

打幾十次唔難, 難在打rank升級同果堆mission.

不過... 成就如浮雲.
如果同 normal 冇分別 ... 等我今晚 KO 埋 very hard 先 ... 開多個 成就
Vince 發表於 22-2-2011 01:56 PM

銀河王就冇乜分別.......其他果D就好鬼勁....
另外有冇興趣拿全部角色都對戰過(線上)果個成就?